Отделни основания

N

nford

Guest
Здрасти

Аз един разработването на схема с микроконтролер, както и на серия от значителни настоящите двигатели.Трябва да се изолират основанията един от друг, така че шумът от двигателите doesn't причина на микроконтролера да бъдат спрени.

Трябва ли просто продължавай две причини и се разделят и се присъединяват към тях при доставка с индуктор и някои капачки?Всички съвети ще бъде страхотно.

nford написа:

Трябва ли просто продължавай две причини и се разделят и се присъединяват към тях при доставка с индуктор и някои капачки?
Всички съвети ще бъде страхотно.

сър
оптичните изолация на микроконтролера от двигатели използват тази референтна схема можете да използвате tlp250 също само reffer информационния лист за tlp250 ако се нуждаете от повече от съобщение на номер india_kitcha (до) yahoo.co.in
с уважение
kicha
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Благодаря за отговорите

Аз вече мислех за използване на optocoupling.Моят проблем е, че аз Не знам за лесен начин за изпращане обратно аналогов сигнал чрез оптрони.Също така, това е скъпо, тъй като съм 24 цифрови сигнали от микроконтролера водачите на моторни и 8 аналогови сигнали обратно от моторни шофьори.

Вижте новия изолатори от Analog Devices.Можете да ги проба.

з п **: / / www.analog.com/en/subCat/0, 2879.767% 255F827% 255F0% 255F% 255F0% 255F, 00.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back