Основни печат? е версия само на разположение?

C

cyberrat

Guest
Виждам много информация за малки проекти, които използват основния печат? Като общо начинаещ с I PIC е обаче, че това може да е място за начало (Искам да се контролира един робот също). (Аз съм прекалено дебел, за да научите да програмирате на ASM ;-)) Аз имам схеми на stamp2, си свободно достъпни на сайта. Но има кой да получи код за вътрешната страна на своя преводач, за да мога да разработя моя собствена марка? И още нещо? - PicBasic ... е това за печат или да го използвам за програмиране на обикновен PIC? Всяка помощ и линкове оценявам. Роланд.

PKO BP planuje wystartować z własnym rozwiązaniem płatności mobilnych. Ma być ono oparte o aplikację, którą będzie można zainstalować w większości telefonów.

Read more...

http://www.milinst.com/ ще ви продаде чипсета е там сам. Никога не съм виждал шестнадесетичен дъмп за чипа (Би било хубаво да има все пак). Да на PicBasic Pro компилатор може да бъде използван в повечето, ако не всички от чипа кръг и вече има поддръжка за някои хардуерни функции ADC, сериен I / O. Той също така включва набор от определени основни печат, така че всяка базова програма печат могат да се използват с малко или никакви промени. >> (Аз съм твърде дебели, за да научите да програмирате на ASM: намигване:) Не е лошо, след като започна от начало на нея и на Международната класификация на болестите го прави много по-лесно.

Те ще ви покажат всички преводач код в памет със сигурност. На годишна база ще глоба в Мрежата на Питър Андерсън, че все още се продава на самоделна печат. проверете го от Parallax връзки в Мрежата.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back