Основни въпроси в оформлението RF дизайн

S

s3034585

Guest
Здрасти
Може ли някой Pls кажете какви са основните проблеми в RF IC дизайн оформление.Аз го правят смесени сигнал CMOS оформление дизайн.Е, как е различен CMOS оформление от оформлението RF.

благодаря предварително
Tama

това ще помогне?

www.browzen.com
www.plextek.co.uk

само за препращане, мисля, че земята е разделена на две, и някои нежелани заземяване
или можете да ми имейл и имате някакви разговори, аз също се интересуват от това

Здрасти,

1.На първо място, ако сте усилвател не забравяйте, DC & RF ортогонални!

2.Наливат се много близо до ВИАС.

3.Почти винаги можете да намерите приложение бележки на спецификации - не това, което казвам!

Имам много общи статия, мисля, че ще ви помогне да ми да ви изпрати имейл!

Дейвид

Здравей Дейвид,
Интересувам се от тези предмети, бихте PLZ да го изпратите на мен нито тук, нито на safwatonline (на) hotmail.com
Много благодаря
с уважение

За съжаление там не е общо правило за смесени цифрови & RF PCB дизайн, с изключение може би добър равнина на земята (покритие злато) и много близо до ВИАС сигнали, както някой каза.Понякога броят на ВИАС не се подобри качеството на сигнала, докато на импеданса дори беше правилно изчислени се промени по време на завод с помощта на различни епсилон за субстрат, както това е било поискано ...

Разцепването земята самолети и свързване на тези в един момент може да помогне, но също така може да
произвеждат интересно поведение на пътя, шум.Така че, когато не са диференциални аналогови сигнали (180 сигнала степен фаза), идващи от изхода DA, винаги да държат най-малко две или повече възможни точки връзката между земята и дигитален RF и използване на земята, която по-добре намаляване на шума.

и така нататък, нещата трудно да се намери на теория ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back