Основен Гейтс В Xilinx Спартан "-3 ...

P

pstar

Guest
Здравейте момчета,

Харесва ми да знам какви са основните врати в LUT на Xilinx Spartan 3?

Мисля, че Xilinx използване И, ИЛИ, НЕ, и XOR като основни елементи в тяхната врата FPGA и NOR, NAND, нито XNOR може да създаде от съчетанието на тези четири основни елементи.

Но ...Аз не съм сигурен за това!

Ако вие знаете, че може да ви моля да ме уведомите какви са основните врати в Xilinx FPGA?

И само те ли са, или, или да го включва XOR и повече?

Също така всяко refrence за информация за това ще бъдат оценени!

Pouya!

Здравейте Pstar,

Xilinx, и технология използва всички други Manu FPGA's LUT, което е съкращение от "Look Up маса".В действителност, това са малки ROM's.Всеки един от тези ROM имат 4 или 5 (в зависимост от устройството на семейството) материали, които са в действителност adresslines за ROM.Всяка адрес съдържа логиката стойност, която се прочете.
logic function out of the inputs of the LUT and by cascading LUT's, there' virtually no end to the compelxity of functions you can build.

На практика това означава, че можете да правите никакви
функции логика от входа на LUT и каскадни LUT, не съществува "почти не се сложи край на compelxity на функции може да се изгради.

И просто или не, защото XOR логика може да се реализира чрез И ИЛИ НЕ.

pstar написа:

Здравейте момчета,Харесва ми да знам какви са основните врати в LUT на Xilinx Spartan 3?Мисля, че Xilinx използване И, ИЛИ, НЕ, и XOR като основни елементи в тяхната врата FPGA и NOR, NAND, нито XNOR може да създаде от съчетанието на тези четири основни елементи.Но ...
Аз не съм сигурен за това!Ако вие знаете, че може да ви моля да ме уведомите какви са основните врати в Xilinx FPGA?И само те ли са, или, или да го включва XOR и повече?Също така всяко refrence за информация за това ще бъдат оценени!Pouya!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back