Опитвайки се да реши най-компонент техника за изпълнение на тези схеми

R

rush3k

Guest
[ПРИЛОЖЕТЕ CONFIG =] 58073 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] [ПРИЛОЖЕТЕ CONFIG =] 58074 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] някакви идеи или предложения за прилагането на настоящия в цифров логика?

Опитайте този начин:: усмивка: Ако е необходимо да има и двете ситуации, ние можем да променим, вижте диаграма.

Mister_rf благодаря за Вашия отговор. Вашият верига с DFF поема ние винаги ще за ~ 4 импулси? Аз не са успели да се отбележи, че ние имаме неизвестен брой импулси ... Аз се интересувам от разбиране как да се прилагат и за двете. Имам играе с техника, с SR-ключалка ... заключване на нарастване на фронта и след това да преминат към "високо състояние", така че на изхода остава висок ..., но това все още се разследва. Всяко по-нататъшно идеи са добре дошли ... благодаря!

Ето защо трябва да обясни подробно какво искате. В този случай е имало само една скица с четири варива и втори импулс с продължителност от четири часовници и ви питат как да я изпълни, естествено имаш отговор за точно това. Така че отделете време, когато се задават въпроси и да напишете каквото искате, никой не може да предполагам какви са вашите реалните нужди. Най-добри пожелания Алекс

Това е защо трябва да обясни подробно какво искате. В този случай е имало само една скица с четири варива и втори импулс с продължителност от четири часовници и ви питат как да я изпълни, естествено имаш отговор за точно това. Така че отделете време, когато се задават въпроси и да напишете каквото искате, никой не може да предполагам какви са вашите реалните нужди. Поздрави Алекс
разбирана. Благодаря.

Понякога всички детайли са важни. : Усмивка: Виж прикачения примери.

Понякога всички детайли са важни. : Усмивка:
Да, имам съставен по-добра картина и описание. Това, което се опитва да изрази, е, че ширината на импулсен изход трябва да се простират от първото нарастване на фронта до последния, попадащи ръба, както съм показано на картинката. Съжалявам, че не представянето на тази в по-добър начин: / [ПРИЛОЖЕТЕ CONFIG =] 58097 [/ ПРИЛОЖЕТЕ]

Вие не можете да прилагат на практика верига да следват това описание. Ако използваме един неизвестен брой импулси, как така може да се предскаже кога е време сигнала за спиране?

А възможно cicrcuit с подобно поведение е retrigerable пулс разтягане monoflop. Но разбира се, импулсен изход трябва да надвишава последните попадащи ръба въведени от известно време сума. Надявам се, обяснението от mister_rf е ясен в това отношение. [URL = http://images.elektroda.net/15_1309464787.png]
15_1309464787_thumb.png
[/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back