Обяснете ми концепцията разнообразие време

U

urwelcome

Guest
Mobile потребител, движещи се със скорост от 30km / h, да имат повече време разнообразие, в сравнение с един движат с 3км / ч. Аз не разбирам как това е аналитично, искам да кажа как това се отнасят с съгласуваност време или трафик на съгласуваност. Благодаря много!

съгласуваност време е свързано с доплер честота, което е свързано с относителна скорост на TX и RX. (Δt) C = 1/fD , където (Δt) С и РР обозначават последователността време и максимална честота на доплер, съответно. FD е пряко свързано със скоростта на превозното средство по следната формула (ако си спомням правилно: D): FD = f0 [и] V [/I] / C ≈ 1080 × f0 (MHz) / [и] V [/I] (км / ч) Така че, ако мобилния потребител, се движи по-бързо, доплер Честотен. е по-голяма и съгласуваност времето ще бъде по-малък, което означава, че има повече време, за разнообразие. За повече информация вижте Proakis на Digital Communications 4-ти изд. книга, аз се надявам, че помага ви отношение

канал импулс отговор за по-бързото варира по-бързо, толкова по-ниско време на съгласуваност и следователно по-голямо разнообразие

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back