Обяснение и справки за RFID

N

news

Guest
Panasonic zaprezentował nowy model aparatu cyfrowego. Panasonic Lumix DMC-GF1 to najlżejsza i najmniejsza cyfrówka z wymiennymi obiektywami.

Read more...

Какво е RFID? какво е един прост пример? Как да го избута в евтини продукции? Tia

За последното Ви въпрос, там са ордите от хора, опитващи се да намали цената на хардуера, или да намерят нови начини за използване на технологията. RFID транспондер, на ниска цена, който е поставен в пластмасова карта или по някакъв предмет. А читателят взаимодейства с него и чете двоични уникален номер, съхранявани в него. От тази информация и преди съхраняват база данни се случват различни неща. Един от тях е, че една сграда врата или портал на площ за паркиране на моторни превозни средства е отключена или автоматично се отваря. Друга причина е, че базата данни за инвентарен контрол, записите от системата, че даден продукт е в корабна прозорец или на рафта в магазина. Цялата идея е да се намали човешкия труд в следене на обекти, или хора, или даване на разрешение за достъп до физическата област. исторически тази технология е използвана в продължение на няколко десетилетия. Един от началото на използването, за да следите на пътната железопътен подвижен състав. Друго оригинално използване на електронни ключове за електронни брави.

други общи употреба е, мисля, че в шопинг мола, ако сте видели елементи са маркирани с perticular тагове за сигурност, които са отстранени при закупуване на елемента, който съдържа РЧИ,, така че стоките могат да бъдат проследени в рамките на хранилището. / UE

RF е ID Радио Freqency идентификация Примерът е безжична карта за автобус или портиера

благодаря на всички! Но може и да опишат подробно вашия пример. има симулация софтуер за RFID?

Нека ми препоръча книгата: "RFID Наръчник: Основи и приложения в безконтактни смарт карти и идентификация" от Клаус Finkenzeller. (Hxxp: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=71327) Антена топология и честотните ленти са представени. Някои индустриални RFID главните действащи лица са инструмент на Тексас, Oberthur карти или Gemplus. Littlindian :)

Аз съм виждал книгата на технологията за радиочестотна идентификация от Клаус Finkenaeller, немски. Чувал съм много фабрики на RFID, но не съм виждал на RFID. Много хора искат да направят нещо по въпроса.

Радиочестотната идентификация вече е налице за радиочестотна идентификация. Има етикет с името на ESD (електронно наблюдение за откриване), което е много евтини за идентификация на стоки. Цената на RFID таг зависи 1 - сигурност 2 - с капацитет от 3 - обхват на RF 4 - CPU ,.... но ESD тагове, които са най-добрите неща за евтини стоки. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 19 минути: [/ цветен] [/ размер] аз забравих, има много книги за полета на RFID в edaboard 1 - RFID Наръчник: Основи и приложения в безконтактни смарт карти и идентификация, Second Edition Клаус Finkenzeller 2-RFID Поле за употреба: Внедряването на радиочестотна идентификация АВТОР: Manish Bhuptani Shahram Moradpour формат: CHM Страници: 288 3-HTTP: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=137868&highlight = RFID 4 - RFID за Dummies от Патрик J. Суини II Просто потърсете в edaboard да ги намерите

Така че, какво мислите за бъдещето на RFID? Тя се казва, че техниката ralated да RFID е много проста.

Прочетох книгата от Finkenzeller ... и тя дава основните идеи, но за проектиране не е хубава книга. кой знае книга, която описва антената и да съвпадат с чип. какво е предпочитан вид на печатни антена, съм виждал само meanderes диполи, какво друго е възможно? колко трудно е на адаптация на по-високи frequencys, по-голямата част от описанията са около 13.56 на MHz, какво да кажем за честота 2.45 GHz или по-висока.

"RFID Наръчник: Основи и приложения в безконтактни смарт карти и идентификация" от Клаус Finkenzeller тази книга е много добра. Аз го recommand.

Може ли някой да ми предостави Радиочестотната идентификация наръчник от Клаус finkenzeller! inneed спешно!!

Аз трябва да се каже, че не са много на такива изделия. Можете да намерите някои съответните документи от IEEE. Знаех, че там е на хартия от Intermac говорим за дизайн тагове антена и съвпадение в UHF. [Цитат = bibijons] чета книга с Finkenzeller ... и тя дава основните идеи, но за проектиране не е хубава книга. кой знае книга, която описва антената и да съвпадат с чип. какво е предпочитан вид на печатни антена, съм виждал само meanderes диполи, какво друго е възможно? колко трудно е адаптация на по-висок frequencys, повечето описания са за 13.56 на MHz, какво да кажем за честота 2.45 GHz или по-висока. [/ цитат]

2000м обхват се нуждае от много по-голям TX мощност. Мога да кажа, TX мощност може да надвишава 50dBm, който е подобен на GSM TX кула

Това са няколко ppts и документи, за да се даде, даде по-добра идея на RFID.

ф can've изобилие от информация, по отношение на RFID, като ме свържете @ [електронна] shakeel.candid @ gmail.com [/ електронна поща]

Wiley - O'Reilly - RFID.Essentials.Jan.2006.chm Prentice Hall - Rfid Поле за употреба Внедряването Радио радиочестотна идентификация (2005) CHM Prentice Hall - RFID.Sourcebook.Aug.2005.chm Que - RFID.plus.Exam.Cram May.2006.chm RFID - прочетете моята чипове PDF Syngress! RFID.Security.Apr.2006.pdf Wiley - For Dummies - RFID.For.Dummies.Mar.2005.pdf Тези книги са публикувани тук.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back