Обяви скрити в публикации в EDABoard

F

Frosty

Guest
Уважаеми потребители, изглежда някои потребител са използването на EDABoard за целите на маркетинга и продажбата на "стелт" и това ме прави малко разочарован. За да бъде ясно Имаме само в една категория, където се допуска реклама. Бизнес, Промоции, реклама http://www.edaboard.com/forum43.html Сега, аватари. Аватар трябва да бъдат учтиви и не обидно аватар не трябва да има реклама или връзка с подписа уеб сайт подпис следва да бъдат учтиви и не обидно подпис не трябва да има реклама или връзка с други уеб сайт външни сайтове, ако имате собствен уеб сайт и данни за контакт, имате пространство, за да въведете тези данни в профила на потребителя и ако някой иска да търсите те трябва само да кликнете върху иконата на профила на всеки пост в темата. Лични съобщения никога не изпращат лични съобщения до всеки потребител, който предлага за продажба на услуги или продукти, освен ако потребителят не иска от вас да се свържете с тях. Това е спам и не се допуска, имах 3 съобщения от един и същи потребител, преди няколко дни се опитва да ми продаде PCB, същото съобщение 3 пъти, така че те трябва да бъдат тралиране мнения и ФПЧ хора. През следващите седмици модератори ще бъде по-голям интерес в това поведение. Ако някой потребител това поведение на "стелт" реклама / спам, моля съобщете за поста. Благодаря ви: F

[COLOR = "# 0000FF"] [/COLOR] Здравейте, моите приятели. Аз уча за "Диагностика на сърдечно-съдови заболявания, използване на интелигентни методи като размити, невронни мрежи, ...", но свързаните с тях документи и предмети, не са достъпни за мен. ако някой има информация по тази тема, моля споделете с мен. Благодаря за вашия вид и внимание

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back