Обърнете внимание на тази схема

R

rishi_azzuris

Guest
Здравейте,

Може ли някой да ми каже какво е това РОКТ1, port2, port3, port4.Аз съм обърка кой порт е електрозахранването, е това пристанище 1 или 2 порт ..или и двете са пристанища на захранването.имаше фраза в този документ, удостоверяващ
"Усилвателят е изнервящ чрез прилагането на 28 V към R1, това се превръща в транзистора. Колектора може да се остави с 28 V също така по време на получаването му."

Аз не разбирам тази фраза по-горе.Може ли някой да ми обясни.аз също трябва да знаете кой е rfin и пристанища rfout.Pls състояние да ме кои пристанища и да е, че пристанището е 3 или 4.Аз бях постави под верига с пристанищата на самата схема.Сигурен съм, че вие се там да ми помогне да намерите ports.pls помощ

Той използва напрежението в целия диод за отклонение на транзистора върху чрез задушаване.Той използва 28V предлагане на колектора и ключов преминете от доставката 28V, за да включите транзистор и изключване.По време получават няма да се карам РЧ 28V пристрастия ще бъде на разстояние.Оставянето на 28V на колектора ще направи никаква разлика като транзистор е изключен и не карам RF.В отклонение диод е обикновено в тясно термичен контакт с транзистор, за да може да се компенсира пристрастия (по-ниски напрежението пристрастие), тъй като устройството се нагрява.

RF Input е най-C1, RF се в C5 и 28V предлагането на Dr3

Аз бях приключването на тази схема, сега аз съм го тестване.ще бъде в състояние да измерва мощност на изход, ако аз не дават rfin сигнал.Ако отговорът е да, как мога да го направя?

В статията се казва, че се нуждаят от 1-10W RF сигнал в този усилвател.Вие трябва да намерите някой.Може би някой ли е с шунка УКВ Тексас.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back