Обща Emitter усилвател

M

mobile-it

Guest
Здравейте, имам нужда от малко помощ в разбирането на Общата Emitter Малък усилвател на сигнала. Искам да знам повече за настройките на DC и AC поведението на. Може ли да ми дадете някои връзки към образователна информация от него? благодаря предварително.

Вие може да искате да прочетете тази книга, написана от Sedra & Smith - "Микроелектронни схеми 5th Edition", един от най-популярните бакалавърски учебници и силно се препоръчва за използване в много университети. Смятан библия, класически 5-звезден публикуване. Ако не можете да разберете тази книга, аз ще бъда много изненадан, защото е много ясен, информативен и очевидно. Опитайте го! Вие няма да бъдете разочаровани, поне много малко вероятно да бъдат разочаровани.

Здравейте, Някои интересни връзки тук: з п ** :/ / www.101science.com/transistor.htm Заменете * с т

Здравейте. На BJT Можете да разберат DC модел, например, Еберс-Moll Модел. И вие може да приложи няколко паразитни капацитети на този модел. След това, ако се диференцират модела на входа и изходен порт, ще получите АС модел. Например, ако сте Kow Vbe / МЗ в общ емитер усилвател, можете да получите dVbe / DIB, която е динамична устойчивост, се вижда от входа.

Може ли някой да ми даде някаква информация за симулация на Общата емитер усилвател? (Подправка, ...) може би някои аплети и др. AC характеристики ще се оправи (БЕХ) и някои презентации за Благодарение на CEA предварително.

Можете да използвате Orcad да се симулира. Всъщност това не е много трудно да се симулира СЕМ. Лесно можете да видите DC пристрастие ценности и променливотоков анализ. Вземете един транзистор и накланяне на резистори и можете да започнете да симулира.

Погледни в изкуството ПО ЕЛЕКТРОНИКА по глава 2, във форума има книга leomecma

Може ли някой да ми обясни тази схема и симулация подправка? http://www.ecircuitcenter.com/Circuits/trce/trce.htm Благодаря предварително! Аз съм в спешната необходимост за това ... Може ли някой да ми обясни как да намерите настройките на DC по изчисляването и визуализацията? Благодаря ви много!

можете да намерите и изтеглите сивата Майърс Analog Circuit Design книга, която е дълбоко обсъдиха темата

Този сайт е доста удобен за анализ на CE усилвател. http://www.mathcad.com/Library/LibraryContent/MathML/emitampl.htm също е доста добра книга, мисля, че вече беше споменато преди, но аз силно го препоръчвам. Микроелектронни схеми по Sedra и Смит. 5-то издание.

Horovic Хил изкуството на електроника Много прекрасна книга го проверите

можете да използвате "микроелектроника" от Адел Sedra, тя помага много за по-голямата част от елементарна надежда електроника база, която ще помогне

Може ли някой да ми помогне с честотни ефекти върху този усилвател? благодаря!

Mobile-то: По отношение на честотната характеристика; След изготвянето на малкия сигнал модел, използвайки теоремата на Милър, би нарушило C_mu (база-колектор капацитет) в база-емитер и колектор емитери компоненти. Тогава триdb честота ще бъде: w_o = 1 / (RC), където R е съпротивлението на източника на входния сигнал и C е общо съпротивление колектор: C = C_pi + C_X където C_X е компонент Милър на C_mu в колектора емитер, която се дава от: C_X = (1 + GM R_L) C_mu където GM е на проводимостта, R_L е съпротивление. Надявам се, че помага.

Прочетете интегрални схеми от Милман и Halkias Библията доколкото аз съм загрижен за електроника

Plz се отнасят към книгите микроелектронни схеми с Sedra simith и електронни устройства, като Флойд първото проучване Флойд проучване Sedra simth ф тогава ще получите добри познания

може да има всеки thinhg искате в изкуството на електроника

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back