Обратно размножаване алгоритъм

V

varshaturkar

Guest
Може ли някой да ми каже как да тествате мрежата, след като е обучен? Как да използвате тежести, които са генерирани по време на обучението

въвеждане на тест сигнал до окончателното актуализира тежести, проверете генерираната мощност ..... по време на обучение не се използват всички двойки на обучение .... някои двойки входно-изходни са за тестване .... ако резултатите не са верни, означава, че вашата мрежа има запомнени модели и се нуждаят от повече обучение

Аз получавам добри резултати за обучение. Аз m класифициране на данни в 3 класа, така и в обучението им да се 3 тежи по един за всеки клас. Трябва ли да се приложат всички три тегла на всички входове на тест и да видим резултата? когато аз направих това, без значение какво вход е в съответствие с тегло Im получаване на класове. ф АД може да ми помогне

нека го ясно ... , искате да кажете,, че получавате три тегло вектори казват [Wx] за връзки между скрит слой и слоя изход, ... класифициране на данни в три класа означава, че има три изхода, от които само един е високо в даден момент . нали? за всеки вход на обучение чифт, 3 серии по вектори [Wx] би трябвало да се актуализира .... Аз съм успяват да видят проблема .... "Без значение какво вход е в съответствие с тегло Im получаване на класове." Аз не съм това. Можете да опитате да промените последователността на прилагане на обучение чифт.

вход слой аз имам 3 неврони в скрит на 3 и на изхода 3. така общо тегло ще бъде 6. 3 между входа и скрити и 3 между скрити и изход. Аз съм прилагане на проби за обучение. и се изчислява средната WTS за всеки клас. Тези средни WTS аз използвам за тестване. им обучение в системата на случаен принцип, т.е. клас 1 проби class2 отново клас 1 и така нататък

от архи че описват, трябва да бъде два тегло матрица 1) между входа и скрит слой 2) между изхода и скрит слой, всеки от ред (3x3). Как я карате 6 тежести???

За съжаление не 6 IM 2 матрици, като ф каза. , когато започнем да тестваме IM прилагането на тегловни матрици, които получавам след тренировка, но проблемът е, че в обучението на проби, ако последния клас е да предположим, че "клас 2" след това в тестова фаза за всички класове е "клас 2". Мисля, че това е, защото на WTS се коригира в зависимост до последния клас в края на обучението. Опитах се дава голям набор от тестови проби, които имат различни класове, не в последователност все още мрежата е да си спомняш WTS за последния клас в обучението фаза.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back