Обратна връзка за TICRA GRASP9 за параболични рефлектори ...?

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Здравейте, имам оценени TICRA GRASP9 за параболичен рефлектор дизайн, но това е студент version.It е лесен за употреба и дава добри резултати. Сега съм решил да продължи с лиценз за копие на GRASP9. Всеки, който използва същото ..? Как е. ..? Колко хубаво е в моделиране на повърхността нарушаване на параболични рефлектори ..? Доза му предоставя разпростиране и изчисления бленда ефективност ..? Колко точни са резултатите? Вашият експерт openion за GRASP9 е от много голяма помощ за мен. Какво друго добър софтуер TICRA са хората, които използват .. заедно с него ..? Благодаря.

Можете ли да ни кажете за изтегляне благодарение адрес

Здравей mudrik, www.ticra.com, отидете Безплатно изтегляне секция. Вие ще видите, студент версия на хванете там за Windows и Linux.It е ограничена версия способност, но това е глоба.

Уважаеми Атул Това е най-добрия софтуер, за анализ на антени reflctr имам използват не лично, но моите колеги have.The анализ и измислени такива тясно мач. Също така шампион е друг софтуер от ticra за анализ на рог антени

Софтуерът изглежда добре, но не можете да симулира използване на различни видове фуражи и производство на несиметричен рефлектори. Не може да се види текущото разпределение на рефлектор. Има ли друг софтуер, който може да направи това?

Здравейте, хванете е стандартен софтуер, добре приет от индустрията и научната общност. Много много реално приложение са проектирани с хватката. Емисии могат да бъдат различни, симулирани или mesured с различна ориентация и поляризация. - Чао.

[Цитат = кал софтуер изглежда добре, но не можете да симулира използване на различни видове фуражи и производство на несиметричен рефлектори. Не може да се види текущото разпределение на рефлектор. Има ли друг софтуер, който може да направи това? [/ Цитат] завършена версия трябва да бъде в състояние да се симулира с различни фуражи и офсетни рефлектори. Ако не греша, тя може да покаже PO течения на рефлектор, както и. Просто прочетете малко повече на ръководството на студента версия ще ви помогне.

Това е най-добрият софтуер за реално приложение. Използвал съм този и Champ, също така и за сателитната антена дизайн (рефлектор и велпапе рог).

Всички ръководства, или примери, или "как-да"? :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back