Обновяване на PCB файл и грешка в валидиране

B

baby_1

Guest
Здравейте близки, съм създал верига в схематичен и го актуализира с PCB file.it работи fine.but когато изтрия всички тях в печатни платки и искате да актуализирате, това показва, ми това не успя валидира в update.how мога да го решен?

трябва да даде отпечатъци всяка от компонент отново .... защото веднъж вече сте изтрили всички отпечатъци ..... ако правите това в Altium след това отидете на страницата схематичен> Инструменти> отпечатък мениджър> изберете някоя от съставките> редактирате или да добавите> след това изберете крак печат> я валидира> приемете промените .......... Той трябва да се направи за всеки един от компонент,,,,, но ако имате толкова много капачка или резистор U може да изберете всички кондензатор и може да промени отпечатъци ... в един момент само за всички кондензатор или резистори ... Надявам се, че ще ви помогне

Благодарение ракша Сингх, но аз все още имам този проблем

Инсталирали ли сте компонент във вашата библиотека??

като материя на факта yes.i можете каза да актуализирам моята печатни платки и след това да изтриете всички от тях от ПХБ в следващата актуализация Аз имам този problem.could можете да го тествате с една проста схема в схематичен и след това да го прехвърля на печатни платки TEH да ги изтриете от актуализация на печатни платки на печатни платки и отново можете да видите на този проблем ...

Съжалявам за късния отговор да проверите схематичен си ... и също така да провери отпечатъците ............... И аз ще опитам това с прост schmatic дизайн след това да ти кажа ..... дотогава да проверите всички по-горе неща, / / ​​/ / [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post добавя в 06:17 ---------- Предишна публикация в 06:03 ---------- [/SIZE] [/COLOR], ако всички тези неща се правят правилно така да се провери, че вашите листове трябва да бъде под източник документ не в свободното документ ..... .. Ако вашият документ е в свободен източник документ. Направих го ..... и на начина, по който ти казах, че работи тук .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back