Някой знае ли къде да купя тестване equiments?

I

iamadog

Guest
Здравейте всички, аз съм помага на моя професор, за да изглежда за някои електрически съоръжения за изпитване. Имам нужда от малко помощ, на която уебсайт трябва да отида, ако вие, момчета знаят, вероятно евтин и надежден уеб сайт, ако е възможно. Благодаря Ви много. Ето някои от съоръженията, които Търся: HP 34401A (мултимер) HP 33120A (Функция генератор) HP 54602B (осцилоскоп) HP E3630A (Triple изход за захранване) HP E3631A (Triple изход за захранване)

Посочете вашата страна. Знаете ли търси там?

[Цитат = pakitos] Посочете вашата страна. Знаете ли търси там? [/ Цитат] Аз съм в Съединените щати

Търсите ли нови или употребявани? Ако е нов, аз ще се обадете на местния дилър на HP / Agilent. Тъй като вие сте поръчка за училище, бих Обзалагам се, че ще бъде доста агресивен по отношение на ценообразуването. Agilent (Използва се, за да бъде на HP) интернет страница: http://www.agilent.com

[Цитат = TraceRouter] Възможно ли е да търсите нови или да бъдат използвани? Ако е нов, аз ще се обадете на местния дилър на HP / Agilent. Тъй като вие сте поръчка за училище, бих Обзалагам се, че ще бъде доста агресивен по отношение на ценообразуването. Agilent (Използва се, за да бъде на HP) сайт: http://www.agilent.com [/ цитат] Когато в сравнение тези на иБей на друго място, цената в иБей е много по-евтино (използва се на иБей). Аз съм просто се чудех дали имате опит с иБей? Аз просто искам да се търси нещо, което не е дефект и с разумна цена.

Тези сайтове не удостоверява условията на стоки. Тя е само на продавача мисли и много вероятно честно мисли. Ако те не разполагат с тези устройства, калибрирани чрез лабораторен тест, те не знам дали те са били използвани толкова задълбочено, че те вероятно ще се провали в близко бъдеще. Един от приятелите ми купил генератор функция от мястото на търг. Той е работил само през част от честотния диапазон. Той не се оплаква, тъй като цената е толкова ниска и работните диапазони са всички, че той се нуждае.

Здравейте, Моят приятел е същия опит, други ден, когато той наредил за някои thumbdrive в иБей. Докато резервация за някои продукт, те ще ви информира за дните на доставка, въпреки това доставката, няма да се случи на датата, там се очаква да. Освен това те ще ви таксуваме за допълнителните дни, като някои от причините, ...-късно, ако имате някакъв проблем в устройството, те рядко се реагира веднага. Се обадите на вашия дилър / дистрибутор е идеалният начин за закупуване на всички съоръжения, те също така ще отговори на вашето обаждане. Счита Рамеш

Ако сте hobbiest и трябва да се купуват някои оборудването за изпитване, тогава аз бих казал, за иБей. Въпреки това, за една компания или училище, ще остане далеч от там за тестово оборудване за точната причина, че банален споменати. Смятате ли, имате някакви фирми за електроника в района, където е вашето училище? Знам къде работя, ние дарят стари оборудването за изпитване, че ние вече не сме използване на местния колеж (Ако те го искат).

Здравейте, има някои тестове equiments и може би да ви даде някаква помощ. Моля, вижте по-долу уебсайт и може би бихте могли да намерите някои полезни imformation за вас. www.roweel.com

Благодаря на всички за помощта. Някой знае ли къде мога да намеря с 4 точки станция сонда? Търся етап, сонда и манипулатори. Има ли уебсайтове, които се продават всички тези неща? Наистина никога не съм се вгледаме в тези неща, преди и нямам представа къде да търсите.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back