Някой знае ли как да промените аларма "Замяна на феновете на хлорид UPS?

U

UPS MAN

Guest
Здравейте, имам едно UPS и има аларма "Replace Fan" Някой знае ли как да го възстановите? Тя е направена от хлорид. Аз също имам masterguard Siemens със същия проблем. Много благодаря Пери.

Вероятно става дума за предупреждение, че ви фен има проблеми, аз предполагам, че той е свързан към изхода на оборотите на вентилатора. Случвало ли ви се е да замени вентилатора с друг? Алекс

Бях казал на феновете имат продължителност на живота и се нуждаят от смяна след това. Ние заменя всички фенове, но тя все още аларми, които те се нуждаят от смяна. Пери.

Ако старите фенове с 3 кабела, които имат изход за измерване на скоростта? Нови от същия тип? Не знам, ако алармата е действителна индикация за неизправност на феновете (които трябва да са определени чрез замяна на феновете) или, ако това е просто някакъв вид брояч, че докладите, че феновете са на възраст и трябва да се възстановите някои начин. Алекс

Да, те са заменени с подобно. Само две кабели. Вярвам, че да се брояч, който е маркиран и просто се нуждае от възстановяване на настройките параметър или нещо такова, но сега идея как. Пери.

Дали този UPS имат номер на модела?

Можете да върнете всички аларми с PPVIS софтуер

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back