Ню към всичко това, моля Помощ

M

mpitera

Guest
Здравейте момчета,
Аз знам много малко за електроника отвън на компютъра света.Аз съм IT технологии и имат нужда от помощ с това, което мисля, че е малко проект.Аз търся начин за свързване на малките електронни моторни ми колата с ключ.Имам нужда от това за да покажете ми моторни лиценз табела и излизате, основно крие тя.Знам, че има китове някъде там, че не мога просто купуват, но аз бях свързани с challange от един от приятелите ми, че не можех да си направя един.Имам дизайн на чинията движение надолу, аз просто се нуждаете от цялата електронна страна.Как мога да получа това, така че когато натиснете превключвате в колата си на лиценз табела ще излязат на моя грил и да се покаже, че самостоятелно, а след това с натискане на същия бутон (или преминете) той ще се прибирам обратно в моя грил.

Бих искал на финала продуктът да работят нещо като това:ВръзкаМоля да ме уведомите, ако трябва да clearify somethings.
Благодаря, момчета
О СРЮ и
аз съм нов за дъска така, HII

Преди всичко аз мисля, DONT т е leaglly добре да направя somethiing като този ...Внимавай за полиция, тъй като те могат да се видим, дори когато сте били предизвикателни приятели.Добавен след 6 минути:Сега за укриване на предната или опашката брой табела наистина трябва да знаете за дизайн на вашата кола.
Искам да кажа, че е лесно да се скрие това, както е показано във видео или е лесно да прокара това нагоре или надолу към някои скара, така че тя да може да се скрием.Можете дори да флип него.Можете дори капка друг фалшив регистрационен номер на вашата съществуваща ....( Plz DONT отдадете на всяко престъпление)

Кажете ми как мога да помогна ..А кажете ми това, което най-добре подхожда за кола дизайн.
Аз съм отново иска ли PLZ дръжте го на приятелите си.

Можете дори да им покажем по-добри неща от това с помощта на EDABOARD

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back