Нужда от вашата помощ ~ искате да усилва сигнал, че е DC стойност

W

wilsons

Guest
Здравейте, всички! Сега имам проблем и нужда от вашата помощ! Искам да усилва сигнал, че това е DC стойност може да се промени, след това да добавите ОСП, за да получите AC siganl. На следващо място, искам да се усили, че AC сигнал за 20dB. Изходът е diffrenetial, така Искам да позволя на ниво CM, за да бъде 0.9V. VCM е позоваването, дадено от външния. какъв вид структури трябва да избера? Благодаря много!

какво питат за структура Ур, става дума за структура на opamp или CMFB? ф определени DC може да се промени, какво DC е?, ако той се променя, защо е прав?

[Цитат = arunkumar446], какво питат за структура Ур, става дума за структура на opamp или CMFB? ф определени DC може да се промени, какво DC е?, ако той се променя, защо е прав? [/ цитат] Искам да знам структура opamp. Сигнал "DC" означава, промени много бавен в сравнение полезния сигнал.

търсите за напълно opamp диференциал? ако така че бавно различна DC, които ще бъдат общи за двата входа навик да се види на изхода, с напълно диференцирано opamp, ние трябва да имат верига CMFB.

не, аз трябва да се трансформира един сигнал за край на диференциал сигнал!

Това всъщност ще разчитат на Вашия товар, какво искам да карам и какви характеристики искаш?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back