Нуждаете се от помощ.

G

Guest

Guest
Аз съставим ограничаване усилвател, то е 5 идентични cherryhooper усилвател chain.The симулация резултат-3 db BW на единия край е около 7GHz, но води попадат-времето е по-малко от 30ps, той прилича на-3 db BW е по-голям, отколкото 10GHz , не мога да обясня това.Може ли някой човек да ми помогне?Едно момче ми каза в един книгата има глава обясня това, но не можах да намеря тази книга,
че спешно се нуждаем твоята помощ.моя имейл.tanghav (на) yahoo.com

Тъй като информацията си афиш е ограничен, аз ще се поемат много.Аз
съм се предположи, че се чувстваш на честотната лента е по-голям, отколкото 10G е така, защото trise <30 PS и то следва Скорост = 0,35 / (увеличение време).

Вашият 7GHz лента е резултат от малък сигнал симулация.Аз не знам каква е общата печалба на вашия каскадно етапа.Ако вашият принос напрежение за преходно симулация е по-голяма от минималната напрежение изисква да имат усилвател граница, след което ще бъде в състояние да карам я миналото малки сигнал 3 db точка.

От друга страна, се уверете, че вашата продукция напрежение сте измерване не е смекчаващи поради лента ограничения.Това ще даде по-ниска trise от очакваното поради по-ниската суинг.

Чувствайте се свободни да публикувате повече информация за вашата схема за подпомагане трасирате вашия проблем.

В Придобийте е 49 db, веригата е 5 етапи LA,
на всеки етап е идентична.увеличението е часа 26ps.

С 49 db печалба,
вашият принос чувствителност трябва да бъдат по-малко от 10 mVpp-диференциални вход напрежение.В друга думи, вашата усилвател ще бъдат работещи в малки сигнали с въвеждане на по-малко от ~ 10-mVpp диференциала или няма да се ограничава.Ако кандидатствате вход напрежение по-голямо от 10 mVpp-диференциала, значи,
че вашият голям сигнал лента ще изглежда високи от вашите малки сигнал-бърза.

Друго нещо, което може да направите, е да се спечелят парцел (или s21)
срещу честота след всеки усилвател етап.От тези площи, можете да определите коя етап е ограничаване на вашата лента на целия усилвател.

Ако сте се насочили за 10 Gb / и приложения, 7 GHz честотна лента и 26 PS ръбове трябва да бъде достатъчно добър, но проверка на окото диаграма симулации.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back