Нуждаете се от помощ с помощта на клавиатурата

O

onik11

Guest
Здравейте IM сравнително нов за електроника и е търсил за изграждане на устройство, което ще въведете inbetween часовник служител време и клавиши caputre с дата и час като когато работникът или служителят ще удар в 4-6 цифрен номер значка за това устройство за улавяне и да я съхранява за по-късно retreival Някой има ли схеми или да ме насочи в правилната посоки благодарение

Може да се наложи един вид системата за събиране на данни на системата. Вашата система трябва да има регулатор и външна памет, часовник и клавиатурата. Клавиатурата данни ще бъдат открити от администратора и времето, и натиснете клавиша стойност се съхраняват в EEPROM. Това се нуждае от повече памет, ако имате повече работници и служители. Можете също да отидете за RFID карти, където данните се прости и едно и също понятие може да се използва.

добре може да ви насочи в посока схематични или части и книги / инструкции за това, което попитах и за RFID и ви благодаря за вашия отговор

Здравейте, може да ви моля последвайте този линк. Имам качени на цялостния проект там. Не мога да повторно пращане на същите данни за проекта поради форум ограничение [размер = 2] [цвят = # 999999] добавяне след 1 минути: [/ цветен] [/ големина] http://www.edaboard.com/ftopic313140. HTML . Моля, следвайте тази връзка. Съм публикувал пълния комплект документи проект тук.

благодаря ви и ще ви държим в течение [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 19 минути: [/ цветен] [/ големина] Погледнах, които сочат и изтеглени файлове аз наистина не разбирам кой от тях е едно имам нужда е ли по-лесно да се разбере newbiew версия на схематичен [размер = 2] [цвят = # 999999] добавяне след 2 минути: [/ цветен] [/ големина] Погледнах, които сочат и изтеглени файлове аз наистина не разберат кой от тях е една и е нужно е ли по-лесно да се разбере newbiew версия на схематични

Участие за компания, ползваща 8051

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back