Нуждаете се от помощ при проектирането на прост регулатор

P

p_forrent

Guest
Здравейте всички,

Аз правя мини проект за разработването на прост reglator.Аз гледам онлайн, но аз не намерите примери за проектиране на регулаторните органи.Имам учи основите на електроника.Това е хубава книга, но не за това как да разработва дизайн на блок основа.

Оценявам, ако може да предложи на книгата / уебсайт, за да се отнася за проектирането на регулатора.

Благодарности

U попита за проектиране на регулатора, но ф не го определят напълно, все пак за siple регулатори, които използваме IC 78xx, които изискват DC вход, така че U трябва да добавите DC Осветителни тела, ако год входът е AC, просто Осветителни тела верига състоящ се от stepdown трансформатор, последвано от токоизправител (диод) perefrably пълната вълна и изглаждане кондензатор за производство на DC, може да бъде този URL http://uk.rs-online.com/web/search/searchBrowseAction.html?method=retrieveTfg&Ne=4294957676&Nr U помощ = И 28avl%% 3auk% 2csearchDiscon_uk% 3AN% 29 & N = 4294962924 4294955153 4294744639 & Ns = stockPolicy_uk% 7C1% 7C% 7cnew_uk 7C1% & binCount = 2349 & multiselectParam = 4294962924% 204294955153 & selectAttribute =- 5 # Breadcrumb
Ако като U, U може да ми се обади по ICQ номер 202618560, за chatt и изпращане на ф някои документи, ако U LIKE

p_forrent написа:

Здравейте всички,Аз правя мини проект за разработването на прост reglator.
Аз гледам онлайн, но аз не намерите примери за проектиране на регулаторните органи.
Имам учи основите на електроника.
Това е хубава книга, но не за това как да разработва дизайн на блок основа.Оценявам, ако може да предложи на книгата / уебсайт, за да се отнася за проектирането на регулатора.Благодарности

Здрасти,
Моля, посочете какъв вид регулатор искате да го build.Is Линейни тип или Switch Mode?Каква трябва да бъде капацитет?Разработване подробно и след това може да помогне да се предоставя на вас.Благодарности.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back