Нуждаете се от помощ интерфейс мозък компютър

H

hanukaran

Guest
PHP:
Здравейте, имам нужда от помощ в моя проект. Трябва да се разработи Софтуер, който може да разпознава и класифицира brainwave.I, че искат да се развиват софтуера с помощта на begginer matlab.Im. Im обучение now.I вече са намерили ЕЕГ данни във формат на ЕФР и текстов формат. Може ли някой да ме доведе до разработването на този проект. Благодаря и отношение Prabakaran

Здравейте prabakaran .. им също моя проект на 2D движението на курсора с помощта на ЕЕГ сигнал .. може и моля да ми предостави тези ЕЕГ данни? Thnx предварително

Здравейте prabakaran .. им също ми проект за 2D движението на курсора с помощта на ЕЕГ сигнал .. може и АД дайте ми тези ЕЕГ данни? Влезте в предварително
ти, че брат ..... нека прикачите .... аз прикрепите the.edf данни и текстови файл с данни ..... anywat каква платформа използват ..... може ние направим заедно, ако желаете .... :) .. ако желаете моля Ви добавете ме в Facebook [Имейл] pravan@live.com [/Email] резервоари N отношение Prabakaran MUnusamy

Здравейте prabakaran Аз също исках да приложи интерфейс мозък компютър за мулти движение в MATLAB. ф Plz да ми помогне, ако го е направил. искрено

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back