Нуждаете се от помощ за симулация Hspice!

M

melodyseu

Guest
Здравейте всички Имам няколко въпроса за симулация на hspice. Опитвам се да направя преходно симулация с метене на дадена променлива като изречение по-долу: TRAN 0.1n 100о помете VIN 1 5 0.5 Въпросът е, че аз също искам да се направи Монте Карло анализ едновременно, така че как да се структурира netlist, когато имам нужда да имат две внезапни проверки? Благодаря ви!!

можете да опитате. променят опция.

можете да опитате. променят опция.

Благодаря за вашия отговор. , Искам да направя преходно симулация с метене на променлива във всеки анализ на проба Монте, аз не искам да се отклони от преходни и метене симулация. И така, как трябва да направя? Бихте ли плс кажи ми в подробности за това как да се структурира го използвате. Променят опция? Благодаря.

Здравейте! Аз имаш. напишете. променят команди (както е показано) близо до дъното. ще го напиша след отпечатването, така че следващия път, тя променя ви да отпечатате всички параметър внезапни проверки. например:.. DC VIN 0V 5V 0.1V печат V () променят параметри w = 10u L = 1U или променят VGS една 0 0.7V, което трябва да декларира параметри w = 10u или L = 1U близо до върха.. , на кода, преди или след Вие декларирате, модел файлове. (Точно така че да няма да ги пропуснете) хехе. Ü се охлажда! - Ал

Или можете да използвате. "Данни" за метене на множество параметри!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back