Нуждаете се от помощ, за се определи местоположението на позициониране използвайки TDOA

C

cuongtv7127

Guest
Аз правя моя проект за завършване определи позициониране на място, използвайки TDOA (Time Различни от Пристигане), имам някакъв проблем с GCC алгоритъм и метод на Чан (за разрешаване на нелинейно уравнение) в Matlab код Моля, помогнете me.Thanks много Чрез . ако някой знае как да конвертирате SIMULINK да Matlab моля да ми помогне Благодаря

Били ли сте вече е намерила нещо TDOA в Matlab? Ще бъде ли подробно бланката за вас да ми дадете MATLAB кодове? Ще бъда много благодарен, защото той ще бъде от огромна помощ за мен. Поздрави

TDOA MATLAB U PLZ изпратете ми MATLAB код на TDOA, ако това е наистина имам нужда и всички свързани с неща като AOA или EOTD им последна година студент N DS е проект дипломирането ми, бях наистина го оценявам [имейл] sh_kokani@yahoo.com [/ електронна поща]

може U PLZ да ми даде кода си ... ще б много полезно ... PLZ поща мен [електронна] saif_khalid15@yahoo.com [/Email]

Уважаеми I, waorking по същия проект, може U PLZ ми изпратите вашия код ... ще б много полезно ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавено в 16:05 ---------- Предишна публикация е в 16:05 ----------</span></span>
Уважаеми I, работи по същия проект, може U PLZ ми изпратите код ... ще б много полезно ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back