Нуждаете се от помощ за измерване на GM

R

richloo

Guest
Нуждаете се от помощ от ф Guyz ...аз имам една симулирана GM клетка, но проблемът е,
точка на GM, която трябва да взема от сюжета?
Искам да кажа това е голяма разлика вход на сигнала, трябва да взема най-общ режим, който е напрежение 0.9V?

IM използват 1.8V една доставка.

Input:
INP почистване DC = 0 -> 1.8V
хан = 0V (звучи като общ режим на 0V ... Pls ми се изясни, ако IM Wrong)

изход:
GM = deriv (ИС ( "/ V4/PLUS"))Благодаря предварително!

GM = deriv (ИС ( "/ V4/PLUS"))

Аз наистина не разбирам как може да бъде GM.Е, когато се работи на GM измерване.Трябва да се води един от входовете на стойност VMID, която е VDD VSS / 2.И след това помита входно напрежение от друга терминал от VSS да VDD.Обикновено, тя трябва да бъде повече или по-малко постоянен в някои обхват и много пъти съвпада с напрежението VMID на входа.Затова си дизайн могат да бъдат използвани за този диапазон от стойности.

Вашата настройка изглежда добре.Продукцията също трябва да бъде на ниво VMID и е най-AC земята.

Ето защо GM = D (iout) / dVin

GM = deriv (ИС ( "/ V4/PLUS")) е да се парцел производната на изходен ток почистване срещу входното напрежение.DO U означава, че GM е постоянно около VMID, така че аз трябва да почистват напрежение в малка стъпка около VMID?

Е, води един от входовете на VMID и почистване на други.Вие ще видите, че там е постоянно наклона на кривата на своя изходен ток в региона.Кога смятате, че наклона, Вие ще го видите, е GM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back