Нуждаете се от помощ .. възходяща мощност контрол LTE използва MATLAB

E

epy

Guest
HELO там .. Аз нужда от помощ в симулиране алгоритъм възходяща управление на мощността LTE използва MATLAB .. има няколко препратки от списания IEEE, споменати симулатор на системно ниво и симулатор на ниво на връзка .. какви са разликите между тях? и какви са основните аспекти, симулиращи възходяща управление на мощността?? и накрая, някой има блок диаграма или органиграма за мощност възходяща система за контрол или ниво и симулатор връзка ниво? благодаря

Аз съм също работи по същата тема .. до сега какво е направил в тази ..??

добре, аз съм бил търсене на LTE инструментариум. сега съм все още се учат кода си и да намерят начин за промяна или поставяне на алгоритъм PUSCH. как сте?

Моля, да има поглед върху LTE PHY Lab, която е цялостно изпълнение на физическия слой LTE Rel.8, като форма на Matlab Toolbox. Ето линк: [URL = http://is-wireless.com/products/lte-phy-lab] LTE PHY Lab? | IS-Wireless [/URL] или на интернет страницата на MATLAB: [URL = http://www.mathworks.com/products/connections/product_detail/product_53919.html] 3Pty - LTE PHY Lab и WiMAX PHY Lab - LTE и мобилни WiMAX PHY слой toolboxes [/URL]

Доколкото знам, LTE PHY Lab не е отворен код инструмент, благодарение защо е добре описани, с гъвкаво управление на всички необходими параметри, като например: - разпределение на ресурсите (броя и разположението на ресурса блокове) - входни бита за данни и контролните канали - MIMO конфигурация (брой на антени и режим на работа) - MCS (модулация, транспорт размер на блок, съкращения версия) - системни параметри (UE и документи за самоличност на Cell, система BW, контрол на размера на района, конфигурация на UL канала ") и някои допълнителни характеристики: - Downlink и възходяща (включително Рач) подкрепа - Подкрепа за LTE диапазони: 1.4MHz, 3MHz, 5MHz, 10MHz, 15MHz, 20MHz - Канал модели (AWGN, Суи, E-UTRA 3GPP TS 36.101) - тестови файлове - Възможност за комбиниране с други функции на Matlab и Toolboxes (напр. Signal Processing Toolbox и съобщенията Toolbox) За заявки, мисля, най-добрият начин е да се свържете с тях директно, например чрез електронна поща: [електронна] info@is-wireless.com [/ E-mail] Наздраве, Piotr

По принцип, аз съм се опитва да намери връзката между PAPR намаляване и управление на мощността в областта на мобилните комуникации ... за получаване на MATLAB кодове, има ли добър сайт, свързани с това ..???

С LTE PHY Lab можете да: • запишете на изхода на бейсбенд форма на сигнала и след тях процес, с алгоритмите за намаляване на PAPR (чрез конфигуриране на подходящо предаване) • подражават PHY и безжичен канал, за да работят на алгоритми за управление на мощността • работа по PAPR и PC алгоритми за терминал, както и базови станции • мярка PAPR върху недвижими сигнали и сравни OFDMA с SCFDMA • работа по реални и най-новите стандарти в областта на мобилните комуникации. LTE PHY Лаборатория: • са написани на Matlab (приложени като toolboxes Matlab) и са лесно разширяем • отразява стандарти характеристики - можете да работите на вашия алгоритми, като LTE PHY изпълнява

Моля, вижте по-долу филм, който описва LTE PHY Lab приложение и възможности: [URL = http://www.youtube.com/user/TheISWireless] YouTube - Канал TheISWireless [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back