Нуждаете се от помощ Развиването ОП усилвател източник на ток,

A

astock

Guest
Здравейте, Първо пост тук, така че тук върви .. Приложен е верига, която е произведена на "една дъска и се използва за шофиране отделен висока мощност, LED най-350mA. Проблемът е, че тази схема изглежда е много податливи на щети от моментни преходни, т.е. със система власт премахна 12V разредена капачка на 5V линия причинява увреждане (MAX4230 е максималната вход на 6V - Знам, знам, аз трябва просто да се избегне късо неща: () Но дори и чисто нови и неизползвани водача дъски са склонни да "изтичане", където на LED светлини дори с нула волта до Вин изглежда за мен, че трябва там да бъдат някои доста проста начини за това малко по-здрав, без да жертват това е способността. Ако някой може или направи едно малко бързо предложения, или точка ме добри практически верига референции, ще бъда много оценявам.

Здравей astock, аз мисля, че ще бъде източник на напрежение 3.5V и не префект земята, защото 350mAmpx 10R = 3.5V, и opamp O / P може да бъде 4-4.5V, Така че ефективното VGS ще бъде по-малко от 3V, което е по принцип изисква MOSFET да работят, може би това е причина за нередовен функциониране, .. опитайте да заместване на MOSFET транзистор 2N2222A или подобни ... защото транзистор е необходимо само 0.7V .. всичко най-хубаво .. :) - Babesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back