Нов компонент в ADS - защита с парола

Z

zwireck

Guest
Здравейте! Имам следния проблем: Бих искал да се приложат моя дизайн в "черна кутия" (нещо като Edit -> Компонент -> Създаване на йерархия) и защита с парола (изключите опцията Push Into йерарх). Имам нужда да давам дизайн в друг университет, така че те да могат да изпълняват някои симулации с нея (тя incloude в по-голям замисъл), но те не трябва да се могат да видят как е бил построен в детайли (само черна кутия с два входа и един изход). Поздрави!

Здравей zwireck, Може да използвате RF интелектуална собственост опция Encoder в ADS Agilent. RF IP Encoder осигурява механизъм за споделяне на simulatable Advanced Design System (ADS) схематичен дизайн или netlist без да разкривате вашите действителни проектна информация. RF IP енкодер е достъпен от ADS Инструменти, меню, след като продуктът е правилно инсталиран. Следните стъпки описват типичен процес за кодиране на дизайн или netlist с RF IP Encoder: Създайте своя IP библиотека. Възхвала вашия IP библиотека в Design Kit с ADS. Пакетирате вашата кодирана библиотека IP. Изпрати кодиран IP модела на вашия потребител. Модел потребител инсталира кодиран IP библиотека. Кодирани IP библиотека се използва в друг дизайн. Проверете тази връзка RF интелектуална собственост Encoder [/URL], а също и тази презентация ще бъдат удобни [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 58816 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] Надявам се това помага ...

Благодаря много - това шевове, за да бъде решение на проблема ми. Въпреки това може да ви моля пост втората връзка (прикачен файл) отново? Когато кликнете върху линка, се отваря нова страница и се показва следното съобщение: "definitywnie 404" Поздрави, Лукаш

Hi Лукаш, Извиняваме се за причиненото неудобство, аз съм reattaching тук. Надявам се този път няма да има проблеми.

Чудесно! Танкове много! Това е то:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back