Нов да Разпределение - искане за ресурси

S

Spoorthi_layout

Guest
Привет,

Себе аз съм нов в тази страна и аз имам един проект в оформлението.
Може ли тялото ми дадете някои предложения за документи за това какво е това и как да правя.
Имам информация, че за моя проект трябва да работят по Cadence инструмент, който те ще provide.Is Cadence е добро.

С нетърпение чакам за Replys,
Spoorthi,
МТТ Engg,
Howel жените колеж.

Привет,По същество това е трудно да се определи всяко нещо, но можете да използвате Google като първи Ур първата стъпка след това U може да продължи.

И Cadence е производството на стандартен инструмент без притеснения на тази страна.
Последно редактиран от sridhar540 на 23-ти април 2008 13:58; Редактирано общо 1 път

Добре дошли в IC-Разпределение свят ...

Трудно е да ти се започва, ако ние не знаем как е действителното "влизане" ниво ...и ще се реализира това, което искам да кажа, след като получа повече в този свят, защото вие ще видите, че това е пълна света, където можете да получите толкова дълбоко, колкото искате ...

Какво мога да ви кажа предварително е Cadence (виртуозен е името на IC-Разпределение дизайн) е много добър инструмент оформление дизайн (в моя специално становище на най-добрите) и има много добри ръководства и наръчници в опаковката така че трябва да се да бъде в състояние да получи повече от достатъчно отправна точка за вашите изисквания ...

Освен това, този форум е тук, за да помогне и ви подкрепят, когато желание ...

Можете да потърсите името "Разпределение" в този форум, те са много много теми

Вчера трябваше да изпрати документа U Ур Email ID на baiscs на оформлението.
Как е ф са удобни сега, ако има нещо, което не е ясно ф може просто да спомена има много да помогне на ф в този форум.

, Can you please upload the same doc here?..

Здравейте sridhar540,
може ли да качите същия док тук? ..Той ще бъде полезен за останалите, които също ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back