Нова електрическа конструкция - Моля, помогнете

J

JonAllen816

Guest
Добре, така че аз се надявам, това е наистина прост въпрос да се отговори (като се има предвид, че ми липсва много информация), но както казах аз съм нов за всичко това, така че аз бих оценявам, ако никой не би пламък ми ... Така ерес ситуацията: Имам смелостта на пуканки Попър (120V 1 440вата), която има 2 инфрачервени Калорифери, вързани в серия и също така има малък електрически мотор, вързани в паралел (които предполагам, са нихром намотки?)? (Аз съм имат характеристики на мотора с мен, но мога да ги получите, ако е необходимо) Аз не знам, ако това има значение, но има Уитстонов мост за свързване на двигателя към веригата (аз не знам на съпротива на всеки резистор, но отново да намерите то, ако е необходимо) Това, което искам да направя, е, някои-хау намаляване на общата топлинна мощност на системата до точката, където мога да използвам 600 вата 120V осветление димер, като един реостат. Всяка информация, която би могла да предостави ще бъда много оценявам. Благодаря!

За вашата цел, моторни и връзките му не би трябвало да има значение. Ако можете да направите електрически контакт на всяко място, на нагревателен елемент (да се използва като реостат), тя трябва да работи. Тел Бидейки горещо, е да се погрижа. Тези споразумения са често използвани в дъги, използвани в спектроскопия. Raoof

Така че, ако ви разбирам правилно: Мога да съкрати тел нагревателен елемент (чрез рязане или просто до свързване Неутрален на нагревателен елемент тел-близо до Line страна) - по този начин се намалява общото съпротивление на веригата? и ми позволяват да използвате шестстотин милионавата реостат?

За да се намали ток от 12amps (хиляда четиристотин и четиредесет w) 5amps (шестстотин милиардаw), или трябва да се използва трансформатор, за да се намали напрежението идва от контакта на стената от 120vac 50vac, или имате нужда, за увеличаване на резистентността от дизайна стойност от приблизително 10 Ohms до 24 ома. Вие не искате да се съкратят на нагревателните елементи - че ще се намали съпротивлението на нагревателните елементи и увеличаване на тока. Точно обратното, вие трябва да намерите стар нагревател и да се добавят някои от нихром тел в серия със съществуващите нагревателен елемент за увеличаване на резистентността. Това ще намали ток, и общата мощност. Закон на Ом: Текущи = Напрежение разделена Resistance (I = E / R) захранване = Current Voltage пъти (P = IE) Сега практически въпроси - ако ви намалява тока в нагревателните елементи да ви димер да работи, вашата машина вероятно няма да получи достатъчно гореща, за да поп царевица.

Здравейте, аз мисля, че няма нужда за нещо поръчки. Според Вашето изявление, имате два отоплителни намотки, свързани в паралел начин. такива, както е показано по-долу.
90_1253250005.jpg
Сега просто се бобината връзки като серия. както е показано по-долу.
8_1253250635.jpg
Сега вашите изисквания ще бъдат fullfiled. Погрижете се.

Здравейте, IAM съжалявам. според Вашето изявление е самостоятелно, ви казах, намотки са свързани последователно. IAM не минават през правилно Вашето изявление. По подразбиране за високо намотки watage нагревател, свързани в паралел начин. Моля следвайте House_Cat предложение. - Чао.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back