Не може да се поправи грешка LVS, Спешно!

N

ngocthao

Guest
Здравейте всички! Когато импортирам GDS файла, не може да види името на потребителския модел и нетна име, така че не може да поправи грешка. Когато мястото и маршрута с Encounter виждам например име, но аз не знам защо не мога да я видите в Vituoso. Какво трябва да направя? Виждам, че в урок Soc_encounter имат "Прикрепете Име съд" и "Прилагане на Net Name". Аз не знам как да го използвате. Моля, помогнете ми! Може ли да ми помогне, спешно! Благодаря!

и са изправени пред този проблем B4, за това ф трябва да се направят някои промени в файла с картата за "текст" и в допълнение към, че някои настройка за streamout команда и виртуоз, тя отива като това Стъпка 1: В FE докато streamOut употреба "attachNetName" с всеки атрибут номер streamOut-attachInstanceName 102-attachNetName 103 Стъпка 2: В Virtuoso, карта атрибутите на EncouterNetName имот, използвайки дефинирани от потребителя собственост раздел карта файл на вашия форма PIPO файл Пример карта: ----- attrMap Ще --- --------FV 102 INST encInstName 103 път encNetName 103 прякото encNetName 103 INST encNetName -------------------------- С това NET име ще се появи като собственост в Virtuoso. Надявам се това ще реши проблема, ако не се свържете с CADENCE ..

Благодаря за вашия отговор. Аз ще се опитам

Имам същия проблем, и аз следват пътя си, но не и успех. Дали някой знае за този проблем, моля да ми помогне

Вие се опитвате ремонт слой streamout.map. Мисля, че не е нужно да се знае името например все още може да работи LVS след мястото и маршрута. Трябва да се знае по име. Мисля, че да

Трябва да stdcells библиотека streamin заедно с файла на среща GDS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back