Не мога да вляза паралелни портове под XP

K

khalid_Hussein

Guest
Не мога да вляза паралелни портове (като паралелни портове за печатащи устройства) с помощта на Microsoft Visual C + + 6.0 под Windows XP. Има ли решение на този проблем?

, от съображения за сигурност Windows XP не позволява паралелния порт от страна на потребителите ... Ако имате спешна нужда да опитате някои други OS ... Windows 98 или Linux .... Linux има наръчници, посочва порт адресите и тяхното използване ....

Използвайте "Userport" шофьор ....... можете да го намерите свободни .....

Здравейте .. Халид, XP не позволяват директен достъп до parallal пристанища (за този въпрос серийни порта също!) Това, което аз направих и U може да направите, е: - 1. Или пишете Ур собствени DLL ите и го оставете да работи като интерфейс между "вие" и "Пристанища "...! 2. или още по-добре използвайте advaced платформи като VC + +, или. NET или всякакви други и използване на вградени функции, които са пряко. Тук трябва да defin "класове". Предимството тук е вашата програма трябва да работи независимо от операционната система в въпрос. Може да помогне, ако letme знаете каква приложението, което проектиране ..!! Всички най-добрите ...!! Чао, Сай

Ползвал съм и двете porttalk (beyondlogic) и winio (?) - Хареса winio по-добре в дългосрочен план. Просто Google тези. -Ланс

Можете да използвате Delphi като производител на програмата и да получите на компонент паралелен порт

Можете cand прочетете повече паралелен порт complette Чрез Jan Axeson! тук е тази книга ви използването Port32.dll вместо Port.dll за WinXP InpOut32.DLL вместо InpOut.dll

Hi, може и всички да ми кажете, ако мога да използвам C + + или VB6.0 да използвате паралелния порт на моя компютър с XP, за контрол на еднополюсния стъпков мотор. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 5 минути: [/ цветен] [/ размер] Motor има въртящ момент от 18kgcm и изисква ток от 2 ампера на фаза.

Аз не знам много за стъпков мотор, но аз ще ви кажа как да се контролира паралелен порт с помощта на C + + под Windows среда. Можете да използвате тези инструкции: - outp, outw. ако искате да знаете прототип на тези инструкции, използвайте помощта на C + + версия. търсене на изход инструкция. вие само ще трябва да знаете номера на паралелния порт PC. Можете да направите това от Device Manager - пристанища Tab. Ще го намерите в името на LPT1 или LPT2. обикновено е с номер 3F8H. не е нужно win32 файл или inpout.dll или inpout32.dll, че е лесно. ако имате нужда от повече помощ, изпратете ми.

HELO mezo, можете да кажете повече подробности за него

опитайте winio, той е добър инструмент за Slovenije е страна на този въпрос.

Inpout32.dll ще решите проблема си. Просто го Google и вие ще намерите примерен код в VB, която ни учи, колко просто е да го използвате ...

Здравейте, аз правя един проект, който изисква паралелен порт комуникация в C #. На Googling, открих, че това може да се извършва с помощта на inpout32.dll. Така че аз го изтеглили и го сложи в system32 папката на Windows.But, аз не съм в състояние да го използвате в програмата. Тя се показва липсва библиотека за справка или директива събрание. Аз не съм в състояние да го добавите към references.It се показва грешка. Има ли вид на регистър проблеми, свързани с този DLL? моля помогнете ..

Онлайн статия в продължение на Кодекса на проекта може да помогне: I / O портове Нецензурирани - 1 - Контролиране на LED (Light Emitting Diodes) с паралелен порт По Левент Saltuklaroglu източник показва отчет за внос пример за inpout32.dll.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back