Неуспешно проверите проекта на правилото за използване на борда къща DFM инструменти

C

coolhand21

Guest
Здравейте аз съм с орел 4,0 орел преминава проверка дизайн правило, но когато използвате инструмента, предоставена от амбулантен търговец не успее. , За exsample клирънс е настроен да 6mils, има инструмент за измерване на 5,998. Мога да възстановите разрешенията, но е там прашник решение? Има пакет Auto DFM за орел, който може да се почисти дизайн? благодаря coolhand21

Аз не съм сигурен как бихте могли да се почисти автоматично дизайн (не че това звучи като има нещо действително наред с него). Решението ще зависи от това къде е проблема. В някои случаи може да сте в състояние да намали ширината тел или тампон размер. В други случаи може да се наложи да се движат нещата, затова не мога да се види как това може да стане автоматично. Ако бях аз, бих вероятно просто се провери, че няма никакви реални грешки и да го използват, тъй като това е. Кой инструмент е верния отговор? Са грешките само на кръгове / ъгли? Кийт.

Мисля, че това явление е, защото устройството на метрично и инч резултат на преобразуване. Можете да опитате да проверите софтуерната настройки.

Eagle магазини всичко вътрешно в целочислени кратни на 0.1um. Тюринг това, за да инча / млн. може да се окаже проблем, или тя може да бъде инструмент на продавача, че е неправилно. Може да опитате генериране на Gerber файлове в метрични, предполагайки, че вие ​​ги в инч преди. Кийт.

[Quote = keith1200rs] Eagle магазини всичко вътре в целочислени кратни на 0.1um. Тюринг това, за да инча / млн. може да се окаже проблем, или тя може да бъде инструмент на продавача, че е неправилно. Може да опитате генериране на Gerber файлове в метрични, предполагайки, че вие ​​ги в инч преди. Кийт. [/ Цитат] Напълно съм съгласен с вас. Бих искал да добавя: Гербер също така да изберете висока точност изход.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back