Неизвестен трансформатор ---- необходимата информация

V

vinodquilon

Guest
Аз съм планира да засягам телефонна линия (за фураж DTMF декодер, както е показано в прикачения файл) чрез изолиране 600Ω/600Ω трансформатор 1:1 тип.В нашия местен пазар, не е лесно да се ползват.След много търсене открих една Дакс DX-56K модем 56PU съдържа един трансформатор.

Намерете запор T1 AASUPREME.
За ползване на трансформатор, че аз трябва да знае подробности.
Как мога да знам следните 4 спецификации на трансформатора,
Импеданс съвпадение (предназначени стойност е 600 ома до 600 ома)
Frequency Response (предназначени стойност е 300-3400Hz за Plain Old Telephone System)
Превръща съотношение (предназначени стойност е 1:1)
Има ли го преотстъпвайте постоянен ток през намотките (в противен случай трябва да използвате отделни кондензатори в началното да блокира DC)

Пълна спецификация трансформатор -
aasupreme от
В САЩ 0514
S022168A

Не мога да спецификациите чрез интернет.

Просто се приеме, че всички налични 1:1 трансформатор модем изолация перфектно се вписва с вашата кандидатура.

Вместо да се започне една или повече нови работни места, свързани с вашия проект DTMF декодер всеки ден, защо не можете просто да ги добавите
за оригиналната тема?

Вие не предоставят никаква нова информация, с изключение на една от фокус снимка на модем карта.Тези форум членове, които вероятно ще
Отговор: Вашите пост има много други подобни устройства в полето електроника боклук.

В схематичен ви покажа, че очевидно не минава DC, но аз силно ще Ви посъветва да не правя това.Когато един нормален телефон е изключен саксии-кука (в употреба) може да черпи колкото е 100 mA и че сегашната е необходимо да предупреждава за обмен на оборудване, което линията е активен.Малки трансформатори сигнал лесно ще насищане на такова високо течения, така че е най-добре да пазят пътя DC се разделят и само да сигнал AC ги достигнат.В повечето телефони и модеми, сигналът е capacitively обвързаните и по линията страна на кондензатор има постоянно напрежение стяга за предоставяне на текущата мивка.

Ако използвате блокиране кондензатор уверете, че е класиран на 250V или повече.Повечето телефонни линии са 50V DC, когато по-кука, но са толкова, колкото 125V AC насложен върху тях, когато "звънене" напрежението се прилага.Върхът следователно ще бъде колкото е 175V.

Брайън.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back