Незабавно уведомяване чрез ел.поща

A

alexan_e

Guest
Аз съм в момента получаване на електронна поща (Gmail) уведомления за отговори или PMS след 6 часа или повече, не някой има същия проблем или е само за мен?

Само уведомления чрез контролния панел, така че да не може да се каже. Кийт

Аз съм с един и същ въпрос тук, но забавянето известно време е много дълго, най-късно в рамките на 12 часа, защо е толкова [COLOR = "сребро"] --- Актуализирано --- [/COLOR] Аз съм с един и същ въпрос тук, но закъснението известно време е много дълго, тъй като в края на 12 часа, защо е толкова

Имаше проблем през последните няколко дни, но администратора е фиксирана, тя трябва да се върне към нормалното скоро. Имайте предвид, че имах подобни проблеми в миналото, но те са причинени от доставчика на пощата ми, а не форум, електронна поща е изпратено от форума, но е получен късно от моето условие. Това може да се провери, ако се сравнят изпращане-получаване на път, ако проблемът е причинен от форума след края на имейл трябва да имат една и съща изпрати получават допълнителни атрибути, което означава, че е изпратено късно, но получени веднага. От друга страна, ако видите изпращане клеймото, че е час, преди да получите имейл с вашия доставчик на вина. Ето как ми изпрати получи погледна в този случай е по вина форум

, че е готино, аз ще го провери и след проблемите ми скоро

Имам латентност един ден за нова публикация предизвестие.

момчета латентност е повече от 15 часа, аз съм все още, за да получат вчерашни уведомления :-|

Аз също не са получили уведомление през последните 15 часа. Това трябваше да бъде определена вчера, но аз мисля, че е все по-лошо, вече съм с администратора.

Трябва да се оправи след тази нощ. Благодаря за нотифицирана.

Това уведомление е било доставено в рамките на няколко минути, така че предполагам, сме се върнали към нормалното.

Мда получих всички мои уведомления нещата обратно към нормално аз предполагам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back