На LDO топлинна circuite изключване

F

fjord

Guest
Може ли някой да ми помогне да проектира термично изключване за LDO? Къде мога да намеря някои на схематична или книги за термично изключване? Благодаря

Един от начините да се проектира термично изключване е да се използват BJT в зависимост от температурата. Можете да намерите ВБЕ на BJT изключване температура, искате и да го сравнят с референтна напрежение, сте генерирали от вашия bandgap.

Знам, но имам нужда от някои схематично. Благодаря за отговор

Просто използвайте за сравнение. Един вход на група за сравнение трябва да бъде референтна напрежение, а другият вход има две ~ три BJT (сериен) с източник на ток. т.е. 2Vbe или 3Vbe, трябва да бъде друг вход. Можете да отрежете позоваване на напрежение с 2 ~ 3Vbe чрез симулация за подстригване термично изключване на напрежение. Съжаляваме да каже "Аз нямам схематичен". Надявам се, че може да ви помогне. Пожелания.

Да, аз се опитвах нещо подобно, но в моя технология имам само странично BJT PnP. Не мога да използвам 2 или 3 BJT в сериен: (Благодаря за помощта :)

[Quote = фиорд] Да, аз се опитвах нещо подобно, но в моя технология имам само странично BJT PnP. Не мога да използвам 2 или 3 BJT в сериен: (Благодаря за помощта :) [/ цитат] 1 е достатъчно, аз не виждам защо би искал да използва повече от 1.

Ако наистина искате използват 2 ВБЕ, може би можете да опитате тази:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back