На забавяне на разпространението: овърдрайв въпрос

L

ljy4468

Guest
Здравейте всички, аз съм виждал със спецификации на някои PWM контролер. и ЕТ. характеристика е като по-долу. Знам какво закъснение на разпространението на изхода "означава. Но тест условие е овърдрайв = 200mV. Какво че овърдрайв = 200mV означава това??? Благодаря.

Може да бъде VGS - Vth, тъй като използва VDD за шофиране не е оптимална, въпреки че ние всички правим това. ELE

И така, какво означава това означава в PWM контролер, leehying??

Мога да кажа това в контекста на сравнение. Мисля, че в PWM то трябва да бъде същото .. Comparator има два входа .. а именно референтно напрежение и въвеждане на данни овърдрайв е разликата между напрежението на референтно напрежение железопътния напрежение на входния импулс. например, ако реферът напрежение е Vref и входния импулс е от 0V-VDD overdirve напрежение ще бъде Vref-0 и VDD-Vref. Тази овърдрайв реши възхода и падането на време и propogation забавяне на изхода. Ако начертаете крива между overdive propogation забавяне, е оптимална точка, където за определена стойност на овърдрайв закъснението ще бъде минимум. Надявам се, че това е това, което на информационния лист отнасящи се ...

Благодаря за вашия отговор, freescale_bharat! Аз не знаех смисъла на "овърдрайв напрежение" в сравнение. Така че в случай на PWM (един вход е sawtooth, друг е грешка усилвател мощност (DC)), ускоряваща напрежение е разликата между тези два сигнала. Не е ли? Искаш да кажеш, стойността на продукцията на EA определя на закъснение на разпространението на възхода и падането време? Благодаря, пожелания.

Да ... ljy4468, EA изход DC Vref и sawtooth е пулс. Ще видите нещо подобно на кривата, аз съм се опитва да прикачите .... и в оптимална овърдрайв, забавяне propogation ще бъде минимум.

Бихте ли ми казали какво закъснение на разпространението на? и как да се определи забавянето на размножаване? симулация?

Propogation забавяне е времето, необходимо за вход, за да се появи на изхода. Той може да бъде ясно като Flip Flop или резе, какво е TDQ (данни за изход забавяне) или TCQ (CLK изход закъснение), можете да поставите вход с изходна форма на сигнали заедно и на 50% на Datain puse до 50% Dataout пулс ще бъде propogation закъснение.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back