Напълно диференциално преходна форма на сигнала анализ на плаващи

W

wenadinho

Guest
Здравейте, в момента съм прилагане на Милър обезщетение, напълно разликата усилвател с непрекъснато време на CMFB.Променлив ток отговор показва, че системата е стабилна.В затворен контур, аз използван кондензатор обратна връзка, за да настроите печалба затворен цикъл на системата.пристрастия на DC обратна връзка е настроено pseudoresistor използване (диод свързан PMOS).
Проблемът идва, когато се опитах да се симулира преходни анализ.Продукцията Waveform води до насищане, след като няколко стотин мс време на симулация.Моят въпрос е, кой е срещнал същия проблем, не на проблема, свързани с неправилно компенсация или лошо CMFB дизайн.
Благодарности

Има си верига един интегратор?Ако е така, то ще бъде наситен.

wenadinho написа:

Здравейте, в момента съм прилагане на Милър обезщетение, напълно разликата усилвател с непрекъснато време на CMFB.
Променлив ток отговор показва, че системата е стабилна.
В затворен контур, аз използван кондензатор обратна връзка, за да настроите печалба затворен цикъл на системата.
пристрастия на DC обратна връзка е настроено pseudoresistor използване (диод свързан PMOS).

Проблемът идва, когато се опитах да се симулира преходни анализ.
Продукцията Waveform води до насищане, след като няколко стотин мс време на симулация.
Моят въпрос е, кой е срещнал същия проблем, не на проблема, свързани с неправилно компенсация или лошо CMFB дизайн.

Благодарности

Здравей: Вашата схема и compencation са прави, си интегратор е saturated.you трябва да провери условията, които сте задали.

Здрасти,

Аз бях проверка, резултатът не се отнася само за напълно диференциална топология, но и за един приключи един.

is as shown in the picture.

Системата
е, както е показано на снимката.

response is also shown.

Променлив ток затворен
отговор линия
е показано.
Откритият симулация линия отговор показва, че съдържанието на ОТА е стабилна.cutoff is 1 kHz.

Ако приемем, че затворените
изключване линия
е 1 KHz.При извършване на анализ на преходни чрез прилагане на входния сигнал @ 100 Hz (т.е. в рамките на прохода лента) на продукцията е стабилен по отношение на земята DC.Въпреки това, чрез прилагане на входния сигнал от 20 KHz (т.е. група спра) на производство води до насищане, след няколко стотин МС.

BTW, системата е взет от Рийд хартия Харисън.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back