Напрежение режим PWM Controller изгорени или ОК?

L

lazyluke

Guest
Здравейте, аз питам за мнението на опитен човек по този въпрос. Това нещо има една малка тъмна размазване през него не съм сигурен, ако му е възможно изгорен или мощта на първоначално като че снимката по-долу

Circuit / устройството работи или не? Имате ли снимка от другата страна? Да странно тъмна линия по делото. Понякога работник във фабрика за марка на устройството инспекционни пунктове с флумастер случай IC, когато се проверява. Но това ...

Circuit / устройство работи или не? Имате ли снимка от другата страна? Да странно тъмна линия по делото. Понякога работник във фабрика за марка на устройството инспекционни пунктове с флумастер случай IC, когато се проверява. Но това ...
Устройството не работи, един транзистор взривиха и аз трябва да се променят много от компоненти, свързани с тази част на борда ... От другата страна изглежда добре, няма признаци на прегряване, но това нещо изглежда крехка и повърхността му е монтиран така, дори ако тя се провали, предполагам, че няма да е необходимо шоу на другата страна. (Мога да направя снимка утре по време на работа) ще се опита да използва етанол, за да го премахнете, в случай някакво странно мастило ... Ако това е нормалната компонента Не мисля, два пъти, за да го замени, но аз не съм опит с промяната на този тип устройство (предполагам много чувствителни на топлина)

Няма нужда от снимка на другата страна, ние ти се доверя. Усмивка: Може би те се опитват просто да се премахне марки код.

Алкохолът не е работа, но шкурка направих хаха ... Предполагам, че маркер от QC просто гравирани на повърхността. Благодаря за съвети

Изопропил Alchole Трябва да използвате за това.

[QUOTE = tpetar 1126235] Трябва да използвате Изопропил Alchole за това [/QUOTE] Всъщност това е, аз използвах ... Избягахме от етанол, затова взех изопропанол .. Все още не работи

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back