Намиране размисъл фактор за техника ПМЛ

V

Vijuma

Guest
ВАЖНО!!!!
Може ли някой да изпрати на формулата за изчисляване на коефициента размисъл за 2D техника ПМЛ?
Напиши формула и за двете теоретически изчисления, както и за техниката FDTD.

Цитат:

Напиши формула и за двете теоретически изчисления, както и за техниката FDTD.

Това не е домашна упражняване ..Аз съм решаване Berenger хартия (1994) - перфектно съвпадение слой за усвояване на електромагнитни вълни ...
Бих искал да знам как да се изчисли размисъл фактори използва теоретично, както и FDTD техника ..За да бъдем точни, аз искам да знам как да се изчисли таблица 1 стойности, дадени в тази книга ...

За техника FDTD тя се споменава в доклада, че размисъл коефициент се изчислява с помощта на Фурие трансформация на отразения импулс ..Ако някой вече е изчислена тази, PL, помогни ми.

Благодарности.

Мисля, че Morgan & Claypool книга от Berenger:Идеално Съвпадащи Layer (ПМЛ) за компютърна Electromagnetics

"
разполага с всички детайли (погледнете страници 72-85).

Ако имате импулс P и R размисъл, след това полувреме (R, омега) / FT (P, омега) е
размисъл фактор.

Книгата е по-общ лечение.

Благодаря за Вашето предложение ..Аз ще предложи чрез книга ..Аз съм в състояние да изчисли теоретична стойност, но аз все още имат проблеми при намирането на размисъл фактор използване FDTD техника (Чувствам книгата дава много общ подход).

Аз все още съм в състояние да изчисли коефициент размисъл за постигане на плоска вълна равнина граница използване FDTD.Ако някой е решила Berenger хартия (1994), Пл.да ми помогне в това отношение ..Аз се опитвам да се пресметнат стойностите на таблиците, дадени в хартия и парцел на резултатите ..

Благодарности.

Какво ще кажете за описва как сте го опитвали.Мислех, че

Цитат:Ако имате импулс P и R размисъл, след това полувреме (R, омега) / FT (P, омега) е

размисъл фактор.

Здравейте iyami,
Благодаря много за Ур отговор.

Мога U Пл.разработване на декларация U споменах ...Аз съм, свързани Berenger хартия alongwith това съобщение ..Мога U Пл.обясни ми съответствие с данните, посочени в страница 193 от хартия.Интересувам се от извличане на стойностите на таблица 1.Надявам се ф ми помогне с това.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Iyami,
Аз не съм в състояние да продължи по-нататък нищо без
завършването на тази част.Мога U Пл.обясни изчисление ..Пл.отговор на
по-рано.

Благодаря предварително.

Цитат:Аз не съм в състояние да продължи по-нататък нищо без

завършването на тази част.
Мога U Пл.
обясни изчисление ..
Пл.
отговор на

по-рано.

Аз съжалявам за ф притеснява толкова много.Това е съвсем вярно, че всеки човек в тази област (във всяка област за този въпрос) е доста зает и получава много по-малко време за всички други неща.Както виждам, че ф са в тази област, мислех, че ф би могла да разреши проблема ми по-бързо ..

За да намерите размисъл фактор използване на Фурие трансформация на отразения импулс, ние се дават DX, DT, и други обичайни константи като скоростта на светлината, буква епсилон, mu0, Theta, Omega, честота.ние също са дадени R (0), броя на клетките.
Моят въпрос е: в формула, която U са споменати: FT (R, W) / FT (P, W),
Каква е стойността на R?е то R (0)?Как U Get P?Мога U Пл.разработване на формула, която U са споменати?
За постоянен проводимост, с Theta = 45, Послания фактор е открита, като 4,953.(това е само една стойност на размисъл фактор намери, само да спомена един резултат, който е на хартия).

Цитат:За да намерите размисъл фактор използване на Фурие трансформация на отразения импулс, ние се дават DX, DT, и други обичайни константи като скоростта на светлината, буква епсилон, mu0, Theta, Omega, честота.
ние също са дадени R (0), броя на клетките.

Моят въпрос е: в формула, която U са споменати: FT (R, W) / FT (P, W),

Каква е стойността на R?
е то R (0)?
Как U Get P?
Мога U Пл.
разработване на формула, която U са споменати?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back