Най-EM инструмент за рефлектори ..? Имате нужда от помощ!

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Здравейте всички експерти, аз съм се опитва да симулира рефлектор антени като ъгли, параболично и др. Започнах с Corner и SuperNEC но изглежда, че резултатите не са много точни и NEC винаги да показва 100% ефективност. След това започнах с IE3D, но изглежда, че е gud за пленер структури. 3D модели, дизайн и симулация изглежда да бъде трудно. Аз вече са преминали thorugh някои стари теми, които обсъждат най-добрите EM инструмент за антена дизайн. Моето изискване е много специфична. Искам добър софтуер EM за антени рефлектор (всички видове). Какво трябва да предпочитате? Аз съм начинаещ в тази област и не могат да се решат от къде да започнете сега. Има ли някой използва Fidelity от Зеландия за рефлектори? Аз отивам да го използвате. Как е. ..? Pls нека ме уведомите ..

можете да уточнява какви са вашите изисквания? софтуер, хардуер? искате да построи? е проект в лаборатория?

Здравейте, Да, това е лаборатория проект и това е току-що започна. За изискване, искам първо да симулира един ъгъл и след параболичен рефлектор основен. , За което една, мога да кажа, нека да вземем всички пример от JD Краус или Balanis книга. Аз съм наистина се опитват да се държат на него за първи път. По отношение на практическите аспекти, аз съм също търсят в нея, но наистина говори за мен choseing право софтуер, за да симулира председател фокусирано параболичен рефлектор или площад Рефлектор Corner е първото нещо, което исках да направя, но се борят малко тук също. Да, искам да се изгради един в края и за ч / W и S / W изискване трябва да изберете добър симулатор EM първата, която стартира на наистина. Моля да ме уведомите.

OK започне първо, като погледнете в тези сайтове и да ме уведомите вашето мнение ъгъл рефлектор ч ** р: / / www.northcountryradio.com / Статии / crfl.htm ч ** р: / / people.wwc.edu / студент / andeda / училище / антена / фигура: з ** P: / / home-and-garden.webshots.com/photo/1376051172048941318oNrNWF параболичен: з ** P: / / www.mlesat.com / antennas.html всички: ч ** P: / / www.educypedia.be / електроника / antennaparabola.htm ч ** р: / / www.w1ghz.org/10g/antennas.htm не забравяйте помогна BUTTON

Здравей, Съжалявам, че ... Аз съм начинаещ сър .. Pls, не се интересуваме .. аз ще го помня .. Да .. аз съм проверка на един по един ... и нека ф знаете сър ..

[Цитат = "atul_microwaves_antenna"] Здравейте, Съжалявам, че ... Аз съм начинаещ сър .. Pls, не се интересуваме .. аз ще го помня .. Да .. Аз съм проверка един по един ... и нека ф знаете сър .. [/ цитат] какво искаш да кажеш? проверка на сайтовете, аз ще се опитам да публикувате софтуер сайтове. Но проверка на резултатите с антената книги

Здравейте, Това е защото аз забравих да кликнете върху помогна бутона ... нищо друго ... Да Pls пост S / W сайтове ... аз проверих връзките, ф публикувал y'day .. връзката е много полезно ... те са много gud връзки ...

Проверете тази връзка, тя съдържа няколко пакета антена софтуерен дизайн. з ** P: / / www.wiley.com / колеж / stutzman / std.htm това е урок за рефлектор антени ч ** р: / / www.cv.nrao.edu/course/astr534/ReflectorAntennas.html

Трябва да се опитате TICRA хващане, който е специално разработен за рефлектор. Можете да изтеглите студент версия на своята интернет страница.

Hi fishyxl, благодаря .. y'day Свалих версията на студента и го инсталира ... изглежда добър .. но аз все още съм проучване ..

Погледнете в Sabor, както добре. Това е евтино

Здравейте, аз съм проверка Sabor, както и, но че не предоставят точна results.I означава, когато се опитах да симулира дизайн пример от книгата на Balanis дава някои други ценности печалба. И това не подкрепа на грешки изкривяване на повърхността, което ми трябва много.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back