Мярка Opamp настаниха време в Opamp

A

Anachip

Guest
Здрасти,

Моля, ме упъти как да се измерва opamp време за установяване в Cadence и ми кажи защо ние трябва да се отнасят много време за уреждане на opamp's.

Наздравици,
Anachip

Свържете OP-AMP за единство-печалба конфигурация.Вход квадрат сигнал вълна и тичам преходни анализ.За уреждане на време е мястото, където продукцията кв. форма на сигнала на проекта да се увеличава, докато не разреши на постоянно ниво.Уреждане на път показва колко бързо ви OP-AMP може да реагира на дадена суровина.За по-висока честота operataion ОП усилвател трябва да има бързо уреждане на време.

Мисля, че ф не може да сложи единство конфигурация печелят, но реалната netweek обратна връзка, че ф нужда.
Тъй като фактор за обратна връзка могат да променят уреждане на време.

С най-добри пожелания,
Луи

Свържете OP-AMP да последовател конфигурация.Вход квадрат сигнал вълна (застрахова, че е малък сигнал и купона е в линейна област) и да пуснете преходни анализ, парцел изложени на вълна.Pls видите снимката!
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

huojinsi написа:

Свържете OP-AMP да последовател конфигурация.
Вход квадрат сигнал вълна (застрахова, че е малък сигнал и купона е в линейна област) и да пуснете преходни анализ, парцел изложени на вълна.
Pls видите снимката!

Anachip написа:
Цитат:

Какво искаш да кажеш с изричане на малки сигнал и купона е в линейни региона.
Имаш предвид, че на входен сигнал импулс трябва да бъдат малки люлка (а не като железопътен транспорт към железниците в измерването уби лихвен процент) и линеен означава запази opamp в насищане?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back