Мрежа coputing?

S

shebo

Guest
Аз се питам, ако някой може да ми explaing за грид, как работи?и го е предимства?
Също така препоръчваме да ми някакви книги за тази област.

Какво е грид-технологията?А решетката е група от компютри, сървъри и съхранение, което е виртуализирани като една голяма изчислителна система в дадено предприятие.Решетка отприщи латентна сила, която не се използва във всеки един момент.Те могат да радикално ускоряване изчисли-интензивни процеси.Grid Computing включва прилагането на ресурсите на много компютри в мрежа, на един и същи проблем, в същото време обикновено научно или технически проблем, който изисква голям брой компютърни обработка на цикъла или достъп до огромен обем данни.Грид-технологията използва софтуер, за да се делят и ферма парчета от програмата на колкото се може повече, тъй като няколко хиляди компютри.А броят на предприятия, професионални групи и консорциуми университет са разработили рамки и софтуер за управление на проекти грид-технологията.Как грид-технологията, работа?Грид-технологията дава възможност за виртуализация на разпределени изчислителни ресурси и данни, като например обработка, мрежов трафик и капацитет да се създаде единна система образ, предоставяне на потребители и приложения безпроблемен достъп до него възможности.Просто като Интернет потребител види единна инстанция на съдържание чрез Интернет, мрежа потребителят вижда едно, голям виртуален компютър.

Грид-технологията, се основава на набор от отворени стандарти и протоколи като Open грид услуги архитектура (Også).Тези възможност за комуникация по хетерогенни и географски разпръснати среди.С грид-технологията, организациите могат да оптимизират изчислителни ресурси и данни, да ги басейн за големи натоварвания капацитет, да ги споделите в мрежи и да се позволи сътрудничество.Как да мрежи процес на потребителите?Решетка са предназначени да бъдат безпроблемни и прозрачно.Потребителят, чиято настолен компютър допринася процесорна мощ към мрежата, ще изпитате никакво отрицателно въздействие на мрежата работи във фонов режим, използване на наличните ресурси, когато е необходимо от системата.Ако PC потребител реши да стартирате приложението, което изисква повече процесорна мощ, работата в момента е в процес на тази машина ще бъде динамично разпределени на друга машина в мрежата с налична процесорна мощ.Какви са предимствата на грид-технологията?Грид-технологията предлага повече от чист изчислителна мощност.Предприятията могат да извлекат значителни ползи чрез прилагане на мрежи в критичните бизнес процеси.

Той ускорява време на проекта и спомага за подобряване на производителността и сътрудничество.Тя насърчава сътрудничеството и оперативна гъвкавост, чрез обединяване на ИТ ресурси и хора.Тя позволява разпръснати отдели и бизнеса за създаване на виртуални организации да обменят данни и ресурси.Най-голямата полза на грид-технологията е, че тя дава на крайните потребители без морални задръжки достъп до компютърни данни и съхранение.Тя дава възможност на служителите да се движи лесно и бързо през етапите на проектиране на продуктите, изследователски проекти и др.

Той лостове съществуващите инвестиции на капитал чрез подобряване на оптималното използване на изчислителни възможности.Тя помага за избягването на обща клопки на свръх-провизии и извършването над разходите и преместването на тежестта на управление на различни и не са интегрирани системи.

За повече информация посетете: www.gridcomputing.com

************Ebook
Уроци по Grid Computing: Системата е огледалоСтюарт Робинс

Издател: Wiley
ISBN: 0471790109
Copyright @ 2006

http://rapidshare.de/files/30089111/Vanix.Net_Wiley.Lessons.in.Grid.Computing.The.System.Is.a.Mirror.Jul.2006.eBook-DDU.rar.html

Аз съм много thankfull за помощ!
но аз се чудя дали мога да споделяте компютъра си в тази мрежа мрежа, така че има ли фирми, които работят в тази област?

здрасти

U може да се Ур основите на мрежата Comp.силна от преминавайки през Foll.PDF формат.успех
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Аз съм студент по компютърни н Инженеринг искате да представи документ за грид.Това е моят 1-ви представяне.U Може ли да ми помогне? _which И точки, които включват по-н как?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back