Моля помощ: Честота / Час домейн

P

pollop

Guest
Моля някой да ми обясни какво по основни понятия:
1 - за времето и честотата домейни са
2 - какви са те измервания, използвани за
3 - това, което е най-честата домейн за антена измервания
4 - Мога ли да видите пример за антена измервания във времето и честотата на домейн

Съжалявам за всички въпроси, аз съм начинаещ и искате да научите бързо, Надявам се, че може да помогне

отколкото в аванс

домейн е време, когато оста х е време, т.е. промяна на нещо, учи по отношение на време, например: - АС, DC
Честотен домейн е, когато оста х се Честотен т.е. промяна на нещо, учи по отношение на сат например: - печалба от един усилвател

антени параметри като насоченост и да спечелят варират в зависимост от честотата и следователно антената може да се анализира в Честотен домейн ,....Аз не съм сигурен, че от време анализ на домейн на антената ..........

Благодаря за бърз отговор.
Разбирам, че времето и честотата графично изображение, че е повече за тълкуване на графики, че е трудно.Added след 16 минути:например, как би един спектрален анализатор се използва за тестване на антена?

може би ще могат да предават постоянна амплитуда сигнал на всички честоти и да ги получи, като се използва антена и след проверка на амплитудата на изходния сигнал, съответстващ на всяка честота на използване на радиочестотния спектър анализатор и да намерят печалбата на антената за различни честоти ......

Привет,

Можете да намерите много позоваване на антената и техните измервания създаване, като посетите Google.
например:
www.radio-electronics.com/info/antennas

wireless.ictp.trieste.it/handbook/C6.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back