Моля помогне с PLD!

B

bsj8377

Guest
Здравейте всички, аз бях търсене в мрежата за това, което ми трябва тук, но аз съм толкова разочарован, че точно сега не мога да глави или устройства от всяка от него ... тук е сделка ...

Трябва да кондензира веригата логика в един дизайнерски проект, съм тук ... Спомням си в колежа, работещи с PAL в средата на 90-те ... така че ми е търсене на текущата версия на PAL чип и избяга в няколко различни видове чипове сега се предлага.Моят dilemna е, че аз не си спомням нищо за програмиране на тези чипове ... Свалих PALASM, тъй като това е програмата, аз бях в колежа, но не разпознава нещо там или ...

Това, което трябва да бъде в състояние да сложи верига логика на един чип ... това, което е най-лесният начин да направите това?Намерих един човек, който ще изгори ЗК за мен, но той се нуждае от JEDEC файл ... всичко, което имам в момента е схематично на логиката портите ... има една проста програма, която може да премине от схематични, или булев уравнение право да подаде JEDEC?

Също така, тази логика веригата е много малко, това е декодиране на първите 4 бита на 8-битов ADC ... така, че самият проект не е сложен на всички ... аз съм просто търсят евтина един чип и сравнително прост начин да го програма.

Всеки може да помогне на всички, може да би било много оценявам, благодаря ти!
Шипка

Привет,
Можете да опитате да използвате WinCUPL на Atmel (Това не е софтуер, който може да превежда схематично да подаде JEDEC, но той е лесен за употреба).Мисля, че ако сте имали или схематично булев израз.Можете да превеждате лесно да JEDEC файл при използването WinCUPL.
Redards
Muoinho

Здравейте bsj8377,

Аз препоръчвам като погледнете www.latticesemi.com уебсайт.Те са FPGA и CPLD, че можете да използвате.Можете да изтеглите им ispLEVER стартер софтуер за безплатно.Техният софтуер ви позволява да проектирате circiut си със схеми за улавяне, VHDL и / или и двете.Ако използвате само схематични улавяне тогава сте ограничени до тяхната логика библиотека.Въпреки това, тя е доста обширна с всички основни логика като и порти, и порти, MUX's, и др.

След като премине през всички стъпки, за нито един CPLD и FPGA, софтуерът генерира файл JEDEC.Тогава, ако сте един от тяхната оценка дъски можете да програмирате чип от паралелния порт на вашия компютър.

Надявам се това да помогне
david119

Скъпи приятели,

Можете да използвате ПЛАН софтуер, който може да бъде изтеглен от интернет.Той може да генерира PLD JEDEC код на PAL16L8, PAL20L8, PAL16R8, ...

Бях търсене за дълго време и най-накрая намери това.

С уважение,

Billlee

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back