Моля помогне с инициализация на SPI LPC2368

K

Kender

Guest
Колеги,

Моля да ми помогне със инициализация на SPI LPC2368.
Може ли някой пощенски код за инициализация на SPI0 на LPC2368?
Не мога да направя собствен код работа (SCLK не се покаже на осцилоскоп, когато това е трябвало да).

Благодарности!
- Ник

PS Не забравяйте да натиснете "ми помогна" за тези, които помогнаха.

Rozwiązanie Veeam Availability Suite, które będie dostępne w lecie 2014, to pakiet gwarantujący dostępność wszystkich aplikacji i danych w dowolnym czasie i miejscu. W ten sposób Veeam wprowadza nową kategorię rozwiązań, która pozwala na osiągnięcie tego, czego nie potrafią tradycyjne rozwiązania do ochrony danych i zarządzania kopiami zapasowymi - zapewnia ciągłość funkcjonowania firmy (Always-on Business).

Read more...

Здрасти

Използвате ли прекъсвания & ДМА в кода?

Дали не сте използвали - опитайте да търсите за код SPI за LPC21xxx е allmost същата настройка

Доколкото си спомням (Имам обновена, за да ARM кора преди една година - на ARM7 е малко стар за мен) има добри примери за източници на код в сайта NXP, както и много други място в WWW

Всичко най-хубаво

Боби
МиКроКонтролерът специалист

Всъщност, моят проблем е в ч / з, отколкото е / wИмам объркан SSP0 пина (34, 37, 38) и SPI пина (60, 61, 62).Това е моят 1-ви дизайн с LPC2000.Пише код, за да направят работата SSP0 като майстор SPI.

- Ник

PS Вън на любопитство: защо на чип имат две SSPs, което може да направи всичко SPI функции, както и излишни посветен SPI периферни?Кое е за предпочитане за SPI?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back