Моля, помогнете! син екран с (нечетлив) кодове за грешка

B

BlueEyedGoddess

Guest
Здравейте на всички, имам HP лаптоп, Windows XP Home Edition (SP3), и когато съм онлайн, получавам син екран с (нечетлив) кодове за грешка, трае няколко секунди и след това автоматично се рестартира ми Comp. Може ли някой моля да ми кажете какво е то и как да решите този проблем? Благодарим Ви!

Ей Богинята, Регистър на www.chip.in / форуми и да получите u'r съмнения изчиства в областта, свързани с computers.This форум е по-склонен да Electronics.

опитайте се да промените вашите прозорци, може би някои необходими файлове на вашите прозорци са пропуснати!

Extorsion е нищо добро, помощ тук е безплатно ... Богинята, кажи ми код за грешка на BSOD (син екран), ще получите, така че ние може да диагностицира проблема ... След рестартиране, какво се случва след това? го повторя (хардуерен срив е това, което аз подозирам)

Надявам се, че веднъж на екрана се превръща в синьо може да се спрете на екрана чрез натискане на "пауза" ключа от ключовите борда. Сега можете да се отбелязва в съобщението от екрана, преди да го стартирате. Отидете на уеб сайта на Microsoft и търсене на лек за това съобщение за грешка. Сигурен съм, че ще получите отговор. Имах същия проблем, които се случват поради често инсталирате и инсталирате операции на ООН. Софтуерът става нестабилна поради това. Можете да използвате софтуера, препарати за почистване, за да се избегнат подобни проблеми в бъдеще.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back