Моля да ми помогне експертен анализ на този спектър

T

taotaohai

Guest
Моля да ми помогне експертен анализ на този спектър на ниска честота източници на шум.

Първо, моята схема е мулти-каскада етап, с брой на обратна връзка на ограничаване на усилвател.Цел е да се постигне пренасям цена на 20GB / сек скорост на данните.

В лентата процеса на тест, открити преди честота 15GHz, има много шум, много елементарно.В псевдо-случаен сигнал до 20GB / и присъединяване, окото диаграма бедните.

Графиката е верига честотен спектър продукция само със сила, все още да се присъедини към AC сигнали. И спектър е средната стойност на всички честоти на картата след това.

Предполагам, че може да има две причини: 1, многопластова структура пръстен на самостоятелно развълнуван, което води до много точки в честотен спектър шум; 2, проблем в оформлението, субстрат на шума е основната причина, има много на шума

акустичен съединител, или входящи прикачване захранване шум.

Но това е само предположение, моля, приемете, спектъра на приятели да ми помогне да анализирате.

Много благодаря!!Искате да знаете повече за веригата, моя имейл: taohaizhou (в) gmail.com
Моля!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back