Може max232 чип проби работа една седмица без почивка?

M

mmrkii

Guest
Аз за един чип проба max232 от MAXIM за училищен проект и аз написах някои заявление за комуникации с 16f84 чрез port.The COM Проблемът е, че аз трябва да т.е получавате данни от своя най-малко един слаб без break.Is тя подробно бланката за проби, за да Едно от слабите работа без прекъсване надолу.

Od kilku dni na stronie ifitcanreachspace.com widniał licznik odliczający do ważnego wydarzenia. Dodajmy, że ważnego, z punktu widzenia firmy AMD. Wszyscy zastanawiali się cóż takiego pokaże nam firma z Sunnyvale. Niektórzy użytkownicy komputerów PC przypuszczali, że może po prostu chodzić o prezentację mobilnych APU Kaveri, która miała dziś miejs...

Read more...

Да, пробите са не по-малко от устройствата, които купуват.

Може би трябва да се прилагат за MAX220 EPE , който е по-широк температурен диапазон от -40 ° C до +85 ° C. По мое мнение, ако има по-големи IC температурен диапазон, трябва да бъдат по-устойчиви на изпълнение деградация. Моля, коригирайте ме, ако греша. Ако приемем, че всички части във веригата работят правилно, ЗК би трябвало да няма проблем да си свършат работата за една седмица, което не е много дълъг. Освен това, аз не мисля, че MAXIM или производител ще изпрати по-ниско качество на продукта на клиента за оценка. Дизайнът на max232 е много зряло вече, така че трябва да се грешки. Ако max232 е нов IC, след което пробата все още може да има грешка.

хей коя страна в Ур, че е толкова скъпо ли max232? IM Бромич Бангладеш страна от азиатски дори и тук струва около 50 цента нас, ако и се нуждаят от една може да ме ч., на HAV курс ф да заплати пощенските разходи: D

50 цента?? този евтин в моята страна (Перу), той отива на около 9 долара.

[Цитат = телно Babu] хей коя страна в Ур е толкова скъпо ли max232? IM Бромич Бангладеш страна от азиатски дори и тук струва около 50 цента нас, ако и се нуждаят от една може да ме ч., на HAV курс ф да заплати пощенските разходи: D [/ цитат] уау в Бангладеш е $ 0.50 парче? страхотно. В САЩ струва $ 1,5 за количество за 1000 броя можете да закупите от Максим. Ако искате да купите струва $ 4 на парче. Има и друга алтернатива: Texas max232 инструменти и е по-евтино. max232 влиза в http://www.digikey.com/ за търсене. Моето предположение е, че дори на пробата чип, която получавате от Максим, ще продължи 1 седмица. Защо вие не го опитам да го видя?

Здравейте дори и аз имам max232 за по-малко като Rs.15 ($ 01.03) в india.only max233 е малко по-скъпо

Max232 е един много стар дизайн .. Аз лично използване MAX202, която е пин-да-пинов raplacement за max232, но вместо да се използват кондензатори 10uF (4 от тях), които използва 4 х 100nF керамика. Също така, можете да използвате филтри, за напрежение преход Tx и Rx линии. Това ще допринесе за по IC срещу всички ... шипове на TVS трябва да бъде приблизително 30Vdc двупосочен ..

[Цитат] MAX233A от Максим - без външни компоненти и се препоръчва за приложения, където пространството печатни платки е от решаващо значение [/ цитат] Но Max233A не е ПИН-съвместим с max232..

Thaks.You да ми помогне да реши проблема. Ciao

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back