Мога ли repalace varactor, с кондензатор, за да проверите дали други части на VCO работят?

T

Terminator3

Guest
Ако е възможно, wich вид на кондензатор е приложимо, който капацитет на ДФ? Благодаря!

в зависимост от Честотен на осцилатора, nost varactors ще бъде само няколко PF, казват, като един Ballpark Фигура 2 - 15pF така, без да знаят повече за вашата конкретна верига, то ще бъде на стойност се опитва диск creamic ~ 10pF Наздраве Дейв

Благодаря ви! Тук е схематичен: Честота може би 5 .. 10GHz, аз го предполагам от ламбда / 4 размер на лентов филтри.

поздрави Tho са изградили малко от 5 и 10 предавка концерт за аматьорски радио употреба. Не съм дизайнер в на тези freqs но сега се знае Честотен, бих се обмисля доста малък капацитет на varactor диод, може би ~ 1 - 5pF Надявайки една или 2 на реалните дизайнери, които в този форум може да бъде в състояние да получи малко по-специфично за вас :) Най-добър експериментират Дейв

Благодаря отново! Може би някой знае какъв вид на обратна връзка тази схема е? Дали серия обратна връзка с MicroStrip на специална дължина на базата на транзистор? Но аз си мислех, тя също трябва да се справят с излъчвател? [COLOR = "Silver"] --- променен --- [/COLOR] Благодаря отново! Може би някой знае какъв вид на обратна връзка тази схема е? Дали серия обратна връзка с MicroStrip на специална дължина на базата на транзистор? Но аз си мислех, тя също трябва да се справят с излъчвател?

Аз не съм сигурен как транзистор получава своята база ток? Откровен

--- променен --- [/ цвят] [Прикрепете = CONFIG] 77543 [/ да Прикачване] от тук: http://www.ask.com/web?q=amw9908+ DRO и търсене = & qsrc = 0 & O = 0 & L = реж. друг подобен shceme, но с DRO. Аз съм comfused за разликата между тези две схеми. Мисля, че първата ([Прикрепете = Config] 77544 [/ Прикрепете]) хармонично избран от на MicroStrip дължина и лентов филтър, а вторият ([Прикрепете = в CONFIG] 77543 [/ Прикрепете]) е прикачено към DRO, така честота е определена от DRO =)

Да, прав сте. 1 е от BPF и на MicroStrip дължина и 2-ри е от DRO.

Бих подозират 5 ~ 20 PF 402 капачка с SRF> <операционната Честотен.

Благодаря за вашите предложения! Аз споени един 20pF кондензатор в 805 пакета. Little Big пакет измерения, но тя работи! Не настройка на честотата, обаче, само колебание. Моля, предполагат някои varactor и да поставите там, 402 или 805 пакета. Надявам се, че има някои големи, защото аз загубих оригиналния една малка нещо, докато запояване го. Благодаря!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back