Микровълнови нужда от съвет за откриване на рак

S

Senthilkumar83

Guest
Целите на проекта са т дизайн микровълнова базирана система за откриване на рак и за провеждането на Двуизмерна (2-D) крайните домейн часовата разлика FDTD изчислителни електромагнитни анализ на системата.

Следните подходи трябва да се използват за този проект:
1.Understanding развитие на рак в нормални тъкани, както и алгоритми за микровълнова за откриване.
2.To определят електрическите свойства на раковите тъкани, с които бихме могли да ги разследва в микровълнова техники за откриване.

За моя проект аз имам към разработването на антена в 2 тримерно използване Zéland software.This антена ще предава сигнал в човешкото тяло да се открие cancer.I са намерени в моите по-ранни проучвания, че антената като microstirp, винтови, дипол и да Monopole се използва за откриване на рак, но аз coudn't намерите което е най-добрата антена и какво е най-добрият Честотен диапазон за проектиране на antenna.I съвет е необходимо на тази, както и някои бележка за това.

Ами, аз ръкопляскам микровълнова всяка работа, която очевидно е от такова полза на човечеството.Но ... какво точно собственост на раковите клетки търсите с вашата микровълнова енергия?Да раковите клетки имат някои разлика от нормалните клетки, които се опитвате да видите, като например различни диелектрични, загуба, характеристики размисъл?Евентуално преминаване в резонансна честота (като абсорбцията на вода в размер на 2,45 GHz)?Освен ако не могат да се диференцират от рак на нормалните клетки, аз не виждам как микровълни може да ви помогне.

Здравейте момчета,
Намерих тази книга, може би мога да ти помогнаКомпактен Антена за радар-базата откриване на рака на гърдата

Юн, X.; бой се, ЕО; Джонстън, RH
Страница (и): 2374 - 2380
Digital Object Identifier 10.1109/TAP.2005.852308

Проверете го тук:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=129408

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back